tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,305
Mesela ben hep merak etmişimdir. Ürünün linkinde her özelliği yazıyor ama bakmak yerine gelip soruyorsunuz ya tam olarak beklentiniz ne? Neden okumuyorsunuz? Neden kendiniz araştırmıyorsunuz mesela? Merak ettim sadece.BUNDA WİFİ 5 GHZ YOK DEMİ
Beklenti düşükse fiyat iyi de almışken 5GHz desteklisi 350TL ye var hani az daha verip onu alın
Konu hakkında yeterince bilgisi yoktur. Kendine güvenmediği için başkalarından da onay alma ihtiyacı hissediyordur. Burası forum normal böyle sorularMesela ben hep merak etmişimdir. Ürünün linkinde her özelliği yazıyor ama bakmak yerine gelip soruyorsunuz ya tam olarak beklentiniz ne? Neden okumuyorsunuz? Neden kendiniz araştırmıyorsunuz mesela? Merak ettim sadece.
Anormalleri normalleştirmek, Normalleri anormalleştirir zaten. Ayrıca söyledikleriniz çok saçma. Kendine güvenmek, onay almak ne alaka? Cihazın özellikleri öznel değil ki? Biraz saçmalamışsınız.Konu hakkında yeterince bilgisi yoktur. Kendine güvenmediği için başkalarından da onay alma ihtiyacı hissediyordur. Burası forum normal böyle sorular
Seni o çıktığın çukura sokup bi güzel sikmek lazım o zaman anlarsınAnormalleri normalleştirmek, Normalleri anormalleştirir zaten. Ayrıca söyledikleriniz çok saçma. Kendine güvenmek, onay almak ne alaka? Cihazın özellikleri öznel değil ki? Biraz saçmalamışsınız.
Klavye delikanlısıSeni o çıktığın çukura sokup bi güzel sikmek lazım o zaman anlarsın
ban yemeye ne dersinSeni o çıktığın çukura sokup bi güzel sikmek lazım o zaman anlarsın
İnsan psikolojisini anlamıyorsan Aristokratlık taslamayacaksınKlavye delikanlısı
Ban yemek için küfrettim arkadaşa denk geldiban yemeye ne dersin
seviyosun yaniİnsan psikolojisini anlamıyorsan Aristokratlık taslamayacaksın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ban yemek için küfrettim arkadaşa denk geldi