Neler Yeni

27" 2k 144hz ips monitör

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet

hangisini alırdınız?

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
bütçeeeeeeeeeeeeeee

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler

hangisini alırdınız?
dell olanın aynısı var ben de mükemmel yani rakipsiz diyeyim onu alabilirsiniz. Dell kalitesi tartışılmaz kısacası.

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dell olanın aynısı var ben de mükemmel yani rakipsiz diyeyim onu alabilirsiniz. Dell kalitesi tartışılmaz kısacası.
gsync var değil mi 2k da yırtılma vs. yaşamam. Bir de 1 ms hızlı modda diyor o ne anlama geliyor acaba

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
gsync var değil mi 2k da yırtılma vs. yaşamam. Bir de 1 ms hızlı modda diyor o ne anlama geliyor acaba
evet gsync var.

hocam şöyle diyeyim. 1 ms gtg ile 1 ms mprt aynı değil. Genellikle 1ms yazan çoğu monitörü 1 ms mprt diye satarlar. 1ms mprt ise 4 ms gtg eder. gtg gerçek geçikme değeridir. Yani 1 ms gtg, 1ms mprt'den daha düşük gecikme sağlar. Bu monitörd ise 1 ms gtg yani gerçek 1 ms var
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitörü aldıktan sonra bu ayarı ve aynı görseldeki yerdn yukarısından yenileme hızını 165 yapın (çözünürlüğü dilediğiniz gibi seçin). Monitörün menüsünden gecikme değerini expert ve amd freesync'yi on yapın.

Ekler

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    82.3 KB · Hit: 54
Son düzenleme:

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet gsync var.

hocam şöyle diyeyim. 1 ms gtg ile 1 ms mprt aynı değil. Genellikle 1ms yazan çoğu monitörü 1 ms mprt diye satarlar. 1ms mprt ise 4 ms gtg eder. gtg gerçek geçikme değeridir. Yani 1 ms gtg, 1ms mprt'den daha düşük gecikme sağlar. Bu monitörd ise 1 ms gtg yani gerçek 1 ms var
Tamamdır dostum 2 monitör arasında kalmıştım. Film dizi ve tryhard olmadan oyun oynamak için alacağım. Düşüncelerinden sonra sanırım dell'i alacağım.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
Tamamdır dostum 2 monitör arasında kalmıştım. Film dizi ve tryhard olmadan oyun oynamak için alacağım. Düşüncelerinden sonra sanırım dell'i alacağım.
Oyun film falan her türlü dell daha iyi ve en az ölü piksel ghosting gibi sorunlarını yaşatan firmadır dell. Eski monitörümü hala, 2. monitörüm olarak tam 6 seneden fazladır kulllanıyorum.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner

hangisini alırdınız?

LG UltraGear 27 inç 27GL83A-B aktif kullanıyorum süper bi monitör ama dell ile kıyaslayınca biraz sönük kalıyor.​

Fast IPS DisplayHDR 400 Nano IPS için bile alınır ikisi arasında kalsam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Derviş Günaydın
ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 2K 27" 144 ( OC ile 170 ) IPS GYSNC uyumlu monitör. 6bine almıştım galiba. 1-1.5 ay önce GamingGenTr den. Bir bak derim, bulamazsan mağazasına gidip sorabilirsin

Alacaksanız buradan alınız.
Gerçekten ucuza satıyorlar. Üstte bahsettiğim monitör diğer sayfalarda 8K'dan başlıyordu o zamanlar. Ben 6 bine felan almıştım.

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet

LG UltraGear 27 inç 27GL83A-B aktif kullanıyorum süper bi monitör ama dell ile kıyaslayınca biraz sönük kalıyor.​

Fast IPS DisplayHDR 400 Nano IPS için bile alınır ikisi arasında kalsam.
Hdr400 hdr10dan daha mı iyi acaba

Alacaksanız buradan alınız.
Teşekkürler

ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 2K 27" 144 ( OC ile 170 ) IPS GYSNC uyumlu monitör. 6bine almıştım galiba. 1-1.5 ay önce GamingGenTr den. Bir bak derim, bulamazsan mağazasına gidip sorabilirsin

Gerçekten ucuza satıyorlar. Üstte bahsettiğim monitör diğer sayfalarda 8K'dan başlıyordu o zamanlar. Ben 6 bine felan almıştım.
Onu da bir araştırayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mert Menteş

hangisini alırdınız?
Asus Tuf Gaming Vg27aq1a veya vg27aqz incelemeni tavsiye ederim

Top Bottom