Valla nolursa olsun maudillerine göre baktigin zaman fiyat farkına değer..kendim 2k olmayan versiyonu kullanıyorum..marka baskısı çok olmuştu o zaman alma falan..hiç pişmanlık yaşamadım iyikide almışımBu indirim 3 aydır sürüyor ellerinde kalmış yoksa çoktan fiyatı yükselirlerdi.
Bu mining meselesi bittiğinde ilk ekran kartı değil monitör almak gerekiyormuşBen bütçeyi zorlayarak n11 üzerinden dell aldım 200 TL elektronik kuponu vermiş banka kampanyaları filan birleştirdim 400 TL de ardan gelecek ama gerçekten fiyatlar çok yüksek
Display hdr400'de hdr 10'a giriyor ama sertifikalı hali gibi düşünebilirsin 400 nit parlaklığı olduğu için hdr400 oluyor, sadece hdr10 yazan monitörler de hdr için bisey ummamak lazımHdr400 hdr10dan daha mı iyi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu da bir araştırayım
Yok pivotu açması çok kolayç tuşa basıyosun pıt çıkıyor.ben kendime dell i almayı düşünüyorum bence onu al pivotta var ama pivotu açmak kolay değl
bu monitörü itopyaya almaya gittiğimde bana vidalı demişlerdiYok pivotu açması çok kolayç tuşa basıyosun pıt çıkıyor.
Ya aynı monitör dğil a da bu işte bişi var çünkü monitörde tek vida kullanığın yer vesayı takarken o da farklıysa. Kendi visa ve standında vida bulunmuyor.bu monitörü itopyaya almaya gittiğimde bana vidalı demişlerdi