27 inch 75 hz mantıklı olabilir bu sisteme.10100F
saphhire rx570
max 1500
Onları takma, monitörün içine girmediğin sürece belli olmuyor. Normal bakma mesafesinden baktığın sürece sorun yaşamıyorsun kendim kullandım. 1080P 30 inch üstü için yetmiyor.benimde ilk tercihim 27" fakat piksel kaybı yorumları canımı sıktı kararsız kaldım şimdi
Teşekkür ederim, yorumunuz için27" 1080p kullanıyorum. Aşırı abartılıyor. İlk geçtiğimde ekran büyüklüğünden dolayı bir alışma süreci oldu ama odaklanmadığınız sürece pikseller gözünüze batmaz normal oturma mesafesinde...
Rehber - Monitör Boyutları ve Piksel Yoğunlukları
Bu rehberde piyasadaki monitörlerin ekran boyutları ile çözünürlüklerine göre PPI (inch başına düşen piksel) sayılarını hesaplayacağız. Monitörlerin boyutlarına göre piksel yoğunluklarını karşılaştıracağız. ve çok tartışılan -ve bence cevabı kesinlikle öznel olan- 27" 1080p monitör alınır mı...forum.donanimarsivi.com
teşekkür ederim27" 1080p kullanıyorum. Aşırı abartılıyor. İlk geçtiğimde ekran büyüklüğünden dolayı bir alışma süreci oldu ama odaklanmadığınız sürece pikseller gözünüze batmaz normal oturma mesafesinde...
Rehber - Monitör Boyutları ve Piksel Yoğunlukları
Bu rehberde piyasadaki monitörlerin ekran boyutları ile çözünürlüklerine göre PPI (inch başına düşen piksel) sayılarını hesaplayacağız. Monitörlerin boyutlarına göre piksel yoğunluklarını karşılaştıracağız. ve çok tartışılan -ve bence cevabı kesinlikle öznel olan- 27" 1080p monitör alınır mı...forum.donanimarsivi.com
her türlü 144 hz. Uzun vadede daha iyidir hem de sistemi upragade yaparsan 75 hz yakşımaz,24 inç gayet yeterlidir zatenEvet arkadaşlar tecrübelerinizi benimle paylaşırmışsınız, sizce hangisini seçmeliyim, Csgo tarzı oyunlar oynamayacağım.
24 inch 144hzEvet arkadaşlar tecrübelerinizi benimle paylaşırmışsınız, sizce hangisini seçmeliyim, Csgo tarzı oyunlar oynamayacağım.
Bir şey sormak istiyorum. Longline ssd den memnun musun?Evet arkadaşlar tecrübelerinizi benimle paylaşırmışsınız, sizce hangisini seçmeliyim, Csgo tarzı oyunlar oynamayacağım.
Benim gibilerin gözüne inanılmaz batıyor hocam. Kişisel bir şey bu durumHayır hiçte bile. 30 inche kadar sıkıntı yok.