Arkadaşlar insanlar pikseller sayılıyor falan diyor bunun hakkında deneyimi olan varsa bana söyleyebilir mi? Aklımı çok karıştırdılar. Ben büyük ekran seviyorum. O yüzden 27" olmasını istiyorum. İlla qhd almak zorunda mıyım yoksa fhd yeter mi
Yeter hocam monitöre dibinden bakmadığınız sürece gözükmüyor normal uzaklıkta piksel saymassinizArkadaşlar insanlar pikseller sayılıyor falan diyor bunun hakkında deneyimi olan varsa bana söyleyebilir mi? Aklımı çok karıştırdılar. Ben büyük ekran seviyorum. O yüzden 27" olmasını istiyorum. İlla qhd almak zorunda mıyım yoksa fhd yeter mi
Kanka siparişimi verdim teşekkür ederim. Bunu aldımŞuan 2k kullanıyorum daha önce fhd kullandım.
Eğerki fhd 27" kullanıp gidip birinde arkadaşınızda kafede 2k deneyimlerseniz 27"deki piksellenmeyi farkedersiniz.
Mesela cs go oynuyorsunuz cs go 2k daki grafiği görünce adamların kenar çizimleri fhd ye oranla çok az tırtıklı gelecek, istediğiniz kadar ultra ayarlarda oynayın yine ultra 2k deneyimleyince farkı anlıyorsunz. Aslında her ikisinide kullanmamış ama hayatında hiç 2k deneyimlememiş biri çıkıp bende sorun yok gayet güzel piksel sayma yok der.
Fark var arkadaşlar yok demeyin piksel sayma 2k deneyimlemediğinizde yok gibi geliyor
Hayırlı olsun umarım ekran kartınız 2k için uygundur fhd ye oranla fpsiniz düşecek bunuda göz önünde bulundurunKanka siparişimi verdim teşekkür ederim. Bunu aldım