Neler Yeni

27" FHD Monitör Sorun Yaşatır Mı?

Melih11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Melihh
Arkadaşlar insanlar pikseller sayılıyor falan diyor bunun hakkında deneyimi olan varsa bana söyleyebilir mi? Aklımı çok karıştırdılar. Ben büyük ekran seviyorum. O yüzden 27" olmasını istiyorum. İlla qhd almak zorunda mıyım yoksa fhd yeter mi

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Arkadaşlar insanlar pikseller sayılıyor falan diyor bunun hakkında deneyimi olan varsa bana söyleyebilir mi? Aklımı çok karıştırdılar. Ben büyük ekran seviyorum. O yüzden 27" olmasını istiyorum. İlla qhd almak zorunda mıyım yoksa fhd yeter mi
Yeter hocam monitöre dibinden bakmadığınız sürece gözükmüyor normal uzaklıkta piksel saymassiniz

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeterli. Pikselleri saymak için dibine girmek gerekiyor. 40-50 cm uzaklıktan kullanırsan sıkıntı olmaz. QHD ile arasında illa ki fark var ama ikisini de kullanmış biri olarak bütçen buna yetiyorsa sıkıntı olmaz. Biraz balon muhabbet olduğunu düşünüyorum.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Erdem çay
Şuan 2k kullanıyorum daha önce fhd kullandım.

Eğerki fhd 27" kullanıp gidip birinde arkadaşınızda kafede 2k deneyimlerseniz 27"deki piksellenmeyi farkedersiniz.

Mesela cs go oynuyorsunuz cs go 2k daki grafiği görünce adamların kenar çizimleri fhd ye oranla çok az tırtıklı gelecek, istediğiniz kadar ultra ayarlarda oynayın yine ultra 2k deneyimleyince farkı anlıyorsunz. Aslında her ikisinide kullanmamış ama hayatında hiç 2k deneyimlememiş biri çıkıp bende sorun yok gayet güzel piksel sayma yok der.

Fark var arkadaşlar yok demeyin piksel sayma 2k deneyimlemediğinizde yok gibi geliyor

Mert

80+ Silver
Normal mesafede kullanılırsa rahatsız etmiyor.

Melih11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Melihh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan 2k kullanıyorum daha önce fhd kullandım.

Eğerki fhd 27" kullanıp gidip birinde arkadaşınızda kafede 2k deneyimlerseniz 27"deki piksellenmeyi farkedersiniz.

Mesela cs go oynuyorsunuz cs go 2k daki grafiği görünce adamların kenar çizimleri fhd ye oranla çok az tırtıklı gelecek, istediğiniz kadar ultra ayarlarda oynayın yine ultra 2k deneyimleyince farkı anlıyorsunz. Aslında her ikisinide kullanmamış ama hayatında hiç 2k deneyimlememiş biri çıkıp bende sorun yok gayet güzel piksel sayma yok der.

Fark var arkadaşlar yok demeyin piksel sayma 2k deneyimlemediğinizde yok gibi geliyor
Kanka siparişimi verdim teşekkür ederim. Bunu aldım

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Erdem çay
Top Bottom