Neler Yeni

27 Gündür Gelmeyen El Capitan Hazır Sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tolgahan eroğlu
21 Nisan günü siparişini vermiş olduğum hazır sistem müşteri hizmetlerini sürekli darlamama rağmen bir türlü montaj aşaması bitip kargoya verilmiyor sürekli aynı yalanları atıyorlar yok o hafta yok bu hafta yok pazartesiyi bekle anlayacağınız oyalanıyoruz bu süreç ile ilgili ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olacak arkadaşlar yazarlarsa sevinirim @Abdullah Hacıgül

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    40.8 KB · Hit: 75

COREXAR

80+ Silver
Belki ürün stokta yoktur o yuzden beklemenı söylüyorlardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tolgahan eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stokta yokta demiyorlar montajda deniliyor montaj bitti 5 inde kargoya verilecek dediler 12 si oldu hala yok beniml aynı tarih olan 21 nisanda sipariş verenler sistemi kullanıyor teslim almış gördüğüm kadarıyla sorun bendemi acaba :) paranoyak oldum İncehesap sayesinde

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Arayıp 3 gün içindr verilmezse iptal edeceğini söyle belki verirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
onuda denedim oda fayda etmedi inanın bugda kaldım
Hocam hayatımın her alanında bahtsızım :D sanırım sizdede bu var :D :D Bekleyin biraz daha bakalım yoğun şu an site sanırım baya ki stokta ürün bile kalmamıs adam akıllı.İtopyadan çok şikayet geldi bu aralar valla güvenilir sitede müşteri hizmetleri kısmını düzeltmezlerse satışları baya etklilenecek gibi duruyor umarım bunun farkına varırlar..

babayeega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Sönmez
Aynı sistemi 19 nisanda işk tanıtıldığı gün siparişini verdim 6 mayısta teslim aldım 10 gün rötar veriyorlarda o 10 gün iş günü hafta sonları hariç yani ve sokağa çıkma yasakları yüzünden fazla uzadı gibi görünsede takvimden bakıldığında tam 10 iş gününde teslim aldım ilk 250 kişi içindeydim siz siparişi 21inde vermişsiniz elcapitan harici birçok sistem sattıkları için montaj süresi uzayabilir zannımca beklediğinize değiyor ama en kısa sürede sizde kavuşursunuz sisteminize inşAllah [emoji4]

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tolgahan eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hayatımın her alanında bahtsızım :D sanırım sizdede bu var :D :D Bekleyin biraz daha bakalım yoğun şu an site sanırım baya ki stokta ürün bile kalmamıs adam akıllı.İtopyadan çok şikayet geldi bu aralar valla güvenilir sitede müşteri hizmetleri kısmını düzeltmezlerse satışları baya etklilenecek gibi duruyor umarım bunun farkına varırlar..

yani kesinlikle öyle kaderimizde varmış :) benden sonra sipariş verenlerin ürünü teslim aldığını görünce bundan iyice emin oldum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sistemi 19 nisanda işk tanıtıldığı gün siparişini verdim 6 mayısta teslim aldım 10 gün rötar veriyorlarda o 10 gün iş günü hafta sonları hariç yani ve sokağa çıkma yasakları yüzünden fazla uzadı gibi görünsede takvimden bakıldığında tam 10 iş gününde teslim aldım ilk 250 kişi içindeydim siz siparişi 21inde vermişsiniz elcapitan harici birçok sistem sattıkları için montaj süresi uzayabilir zannımca beklediğinize değiyor ama en kısa sürede sizde kavuşursunuz sisteminize inşAllah [emoji4]

benim iş günü olarak 13 iş günü oldu bugün 14 e gidiyoruz sen pek fazla beklememişsin şanslısın :) iyi dileklerin için teşekkürler sende iyi günlerde kullanırsın umarım

babayeega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Sönmez
yani kesinlikle öyle kaderimizde varmış :) benden sonra sipariş verenlerin ürünü teslim aldığını görünce bundan iyice emin oldum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim iş günü olarak 13 iş günü oldu bugün 14 e gidiyoruz sen pek fazla beklememişsin şanslısın :) iyi dileklerin için teşekkürler sende iyi günlerde kullanırsın umarım

Sisteminiz geldi mi hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tolgahan eroğlu
Sisteminiz geldi mi hocam

Bugün 27. gün sistemim hala elime ulaşmadı müşteri hizmetlerini salı günü aradığımda montaj tamamlandı kargo sırası bekleniyor bu hafta elinizde olur dedi çarşamba günü aradığımda ise henüz montaja başlanmadığı söylendi başımdan aşşağı kaynar sular döküldü e devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyetine başvurmayı düşünüyorum 3 gün sonra 30 gün dolduğunda fakat bu paraya bu özelliklerde sistem toplamam imkansız şu uçuk fiyatlarda bugdayım yardım :)

babayeega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa Sönmez
Yani üzüldüm açıkcası ama beklemekte fayda var diye süşünüyorum dediğin gibi o fiyata şuanda aynı sistemi toplayamıyorsun sabrın sonu selamet olsun inşAllah

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Dediğin gibi insan çok para verince tabiiki üzülüyor mağduriyetinin giderilmesi adına Abdullah abi de yardımcı olur inşallah

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
21 Nisan günü siparişini vermiş olduğum hazır sistem müşteri hizmetlerini sürekli darlamama rağmen bir türlü montaj aşaması bitip kargoya verilmiyor sürekli aynı yalanları atıyorlar yok o hafta yok bu hafta yok pazartesiyi bekle anlayacağınız oyalanıyoruz bu süreç ile ilgili ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olacak arkadaşlar yazarlarsa sevinirim @Abdullah Hacıgül

Eğer beklemekten sıkıldıysan bankanın arar aldığım ürün gelmedi Chargeback devreye soktur para hesabına geri yatırsınlar

Top Bottom