bende de lg var 2kda kullanıyorum memnunum şuanherkes 27 inç pikselleştirme yapıyor diyor bende lg 27 inç var gayet net gösteriyo anlayamadım
Sanırsam asus markasının 280hz sini alacaksın bende 24.5 inc olanı var gayet iyi bir sorunu yok öneririm ama 27yi bilemiyorumArkadaşlar yardımcı olun lütfen Bi kere alıcaz pişman olmak istemiyorum sonrasında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
O biraz efsane bana gore. Panel kalitesine gore vesaire de degisir de sahsen 27inc 1080p kullaniyorum hic oyle bir durum yasamadim.kral 27 inç için min 2k alman en mantıklısı olur yakından bakacaksan pikseller gözükür en az 1mt den bakman gerek
kral efsane değilde kişiden kişiye değişiyor mesela bende 32inç 2k monitör var tablet telefon ekranından sonra çamur gibi geliyor detaylara takılmıyorsan önemi yokO biraz efsane bana gore. Panel kalitesine gore vesaire de degisir de sahsen 27inc 1080p kullaniyorum hic oyle bir durum yasamadim.
Bende onu merak ediyorumherkes 27 inç pikselleştirme yapıyor diyor bende lg 27 inç var gayet net gösteriyo anlayamadım
Linki varmı ürününbende de lg var 2kda kullanıyorum memnunum şuan
Küçük hissediyor musun oyunda falan panel ıps mi sendekiSanırsam asus markasının 280hz sini alacaksın bende 24.5 inc olanı var gayet iyi bir sorunu yok öneririm ama 27yi bilemiyorum
Bendede asus vg279q 144hz 400cd monitor var pikselleşme yokArkadaşlar yardımcı olun lütfen Bi kere alıcaz pişman olmak istemiyorum sonrasında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Hangi monitörü kullanıyorsun ürün linki paylaşır mısınO biraz efsane bana gore. Panel kalitesine gore vesaire de degisir de sahsen 27inc 1080p kullaniyorum hic oyle bir durum yasamadim.
Aynen pubg varzone falan takılıcqmrekabetçi oyunlar oynuyorsan ortalama 24 mantıklı şahsi görüşüm ki 280 hz istediğine göre sanırsam cod PUBG tarzı bişey oynuyorsun
Markadan markaya değişiyor galiba panele de alakalı Bi durum asusun 27 inc 280 hz kullanan var mıBendede asus vg279q 144hz 400cd monitor var pikselleşme yok
Gamepower GPF27RGB144 kullaniyorum da stoklarda yok sanirim zorunluluktan aldim ama memnunum acikcasi.Hangi monitörü kullanıyorsun ürün linki paylaşır mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen PUBG varzone falan takılıcqm
Asus daha net görüntü sunuyor Yanyana kıyaslamıştım vatan da sanırım pişman etmezGamepower GPF27RGB144 kullaniyorum da stoklarda yok sanirim zorunluluktan aldim ama memnunum acikcasi.