Neler Yeni

Yardım Sizce bu monitör alınır mı ?

Hocam internet üzerinden almıştım 1 saat bile kullanmadım diyebilirim monitörü aynı şekilde kutusuna yerleştirip geri gönderdim zaten 14 gün cayma hakkınız oluyor problem yaratan bir yer olacağını çok düşünmüyorum. Diğer dediğiniz model için de hocam min 24 max 27 inch düşünüyorum genelde cod6 cs2 gibi oyunlar oynadığım için ekran büyüdükce bana dezavantaj gibi geliyor. Sanırsam bu alienware modele mahkumuz gibi gözüküyor ve monitör standlarından anlar mısınız ?
Monitorlere pek hakim değilim aslında, 180 hz legion kullaniyom ben de. Öğrenci olduğum için laptopa bağlıyorum oyle fazla bi oyun işim yok.

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Merhaba arkadaşlar şuan da aktif olarak BenQ Zowie XL2546K 240hz 0.5ms TN panel bir monitör kullanıyorum ancak artık daha güzel gözükecek IPS veya OLED bir panele geçmek istiyorum ve 1MS monitör alma konusunda kaygılarım var 1MS gecikme değeri sizce yüksek midir konuya hakim arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Almak istediğim monitör :

Dell Alienware AW2723DF 27" 1 MS 280 Hz QHD Fast IPS LED Monitör​

Ve başka beyaz renkli monitör öneriniz varsa onları da paylaşırsanız çok sevinirim.
hocam benq yu ne yapacaksınız

DEXTE_R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
GÖKBERK
Arkadaşlar Dell Alienware AW2723DF 27" 1 MS 280 Hz QHD Fast IPS LED Monitör bu monitörü aldım alacak arkadaşların da haberi olsun oyunlara girerken veya oyunlardan alt+tab seçeneği ile masaüstüne geçmeye çalışırken siyah ekran problemi yaşıyorsunuz ve normalinde olması gerektiğinden 4-5sn daha uzun sürüyor.

Top Bottom