Yigit06
80+ Bronze
Dahası
bende zaten 24 280hz var kankaKral sen 24 felan al ben 65 cm mesafeyle oynuyorum.
bende zaten 24 280hz var kankaKral sen 24 felan al ben 65 cm mesafeyle oynuyorum.
Gamepower renk canliligini begeniyorum ama çok isiniyorAsus daha net görüntü sunuyor Yanyana kıyaslamıştım vatan da sanırım pişman etmez
Isınması kasma takılma vs sorun oluyor muGamepower renk canliligini begeniyorum ama çok isiniyor
27 inch 1080p 165hz kulanıyorum piksel sayarsın diyenler ya yeni nesil monitör kullanmamış demektir yada monitörü ağzına sokup 20cm mesafeden kullanıyor demektir. piksel sayarsın çamurlaşır diyenler değil 27 inchten 21 inchte monitörün dibine girdiklerinde de o pikseli sayıyorlar neyin tribine giriyorlar anlamadım. şuan 1080pde 27inchi çatır çatır kullanıyorum monitörle aramdaki mesafede 50-60cm. ama bir kere para vereceğim ileri dönük olsun diyorsan ve para kısıtın yoksa 2K çözünürlüğe yürünebilir. bütçe kısıtın varsa 1080p 27'' kaliteli bir markada yağ gibi akıyor.Arkadaşlar yardımcı olun lütfen Bi kere alıcaz pişman olmak istemiyorum sonrasında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
2k da 7 8 k arası hangi monitör var önerebileceğiniz27 inch 1080p 165hz kulanıyorum piksel sayarsın diyenler ya yeni nesil monitör kullanmamış demektir yada monitörü ağzına sokup 20cm mesafeden kullanıyor demektir. piksel sayarsın çamurlaşır diyenler değil 27 inchten 21 inchte monitörün dibine girdiklerinde de o pikseli sayıyorlar neyin tribine giriyorlar anlamadım. şuan 1080pde 27inchi çatır çatır kullanıyorum monitörle aramdaki mesafede 50-60cm. ama bir kere para vereceğim ileri dönük olsun diyorsan ve para kısıtın yoksa 2K çözünürlüğe yürünebilir. bütçe kısıtın varsa 1080p 27'' kaliteli bir markada yağ gibi akıyor.
Yok ben 2.5 yildir kullanıyorum cok guzel kavisli modelini gpr24c1ms144Isınması kasma takılma vs sorun oluyor mu