24 inç olmazmı 27 inç 1080p piksel sayarsın çok yakın bakıyorsan monitöreaklımda aoc nin bi modeli vardı siz ne düşünüyosunuz?
İyi ve yeni monitörlerde bu problem yok özellikle 27inç Full HD bakıyorsan, Asus'ta bu konuda gayet başarılı pikseller sanılanın aksine öyle gözükmiyor ben dibinde oturuyorum ekranın 24inç ile aynı derece piksel görüyorum fazlası ve abartısı yok.24 inç olmazmı 27 inç 1080p piksel sayarsın çok yakın bakıyorsan monitöre
Benim arkadaşım kullanıyor kötü duruyor.LG UltraGear 27GN60R-B 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GN60R-B 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! LG UltraGear 27GN60R-B 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kesinlikle tavsiye ediyorum, 2023 modeli. Bu modelin eski adı 27GN600-B'idi ve bu model LG monitörler gayet başarılı eski model numaralı cihazları 2021 bu model numaralı olanlar ise (Linkteki 2023) aradaki tek fark enerji tüketim değeri LG bu modelin canlanması ve tekrar piyasa sürmesi için model no değiştirerek yenilenmiş gibi göstermesi olabilir. Aşağıya 24inç olan modeli için bir video bırakıyorum detaylı bir video direk oynata basarsan linke gitmeden ghosting testini görebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi ve yeni monitörlerde bu problem yok özellikle 27inç Full HD bakıyorsan, Asus'ta bu konuda gayet başarılı pikseller sanılanın aksine öyle gözükmiyor ben dibinde oturuyorum ekranın 24inç ile aynı derece piksel görüyorum fazlası ve abartısı yok.
24 inçte olur ama 23.8 inç olmaz
aslında bende bunu düşünüyodum ancak n11 vb yerlerden satin almak istemiyorum teknosa vatandan falan almak istiyorum sadece vatanda var ama 7k cok pahalı o yuzden bu modeli gectimBenim arkadaşım kullanıyor kötü duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Lenovo Legion R25i-30 Monitör 67B7GACBTK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Aynı şey24 inçte olur ama 23.8 inç olmaz
Nedenki n11den alsanız nolur kiaslında bende bunu düşünüyodum ancak n11 vb yerlerden satin almak istemiyorum teknosa vatandan falan almak istiyorum sadece vatanda var ama 7k cok pahalı o yuzden bu modeli gectim
Neden hocam al n11den işteaslında bende bunu düşünüyodum ancak n11 vb yerlerden satin almak istemiyorum teknosa vatandan falan almak istiyorum sadece vatanda var ama 7k cok pahalı o yuzden bu modeli gectim