Neler Yeni

27 inç 144 üstü hz li monitör tavsiyesi

JaciRox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Çağkan Çağlayan
Bütçe
5500
aklımda aoc nin bi modeli vardı siz ne düşünüyosunuz?

JaciRox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Çağkan Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Armi3067

80+ Bronze

Kesinlikle tavsiye ediyorum, 2023 modeli. Bu modelin eski adı 27GN600-B'idi ve bu model LG monitörler gayet başarılı eski model numaralı cihazları 2021 bu model numaralı olanlar ise (Linkteki 2023) aradaki tek fark enerji tüketim değeri LG bu modelin canlanması ve tekrar piyasa sürmesi için model no değiştirerek yenilenmiş gibi göstermesi olabilir. Aşağıya 24inç olan modeli için bir video bırakıyorum detaylı bir video direk oynata basarsan linke gitmeden ghosting testini görebilirsin.

Mesaj otomatik birleştirildi:

24 inç olmazmı 27 inç 1080p piksel sayarsın çok yakın bakıyorsan monitöre
İyi ve yeni monitörlerde bu problem yok özellikle 27inç Full HD bakıyorsan, Asus'ta bu konuda gayet başarılı pikseller sanılanın aksine öyle gözükmiyor ben dibinde oturuyorum ekranın 24inç ile aynı derece piksel görüyorum fazlası ve abartısı yok.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren

Kesinlikle tavsiye ediyorum, 2023 modeli. Bu modelin eski adı 27GN600-B'idi ve bu model LG monitörler gayet başarılı eski model numaralı cihazları 2021 bu model numaralı olanlar ise (Linkteki 2023) aradaki tek fark enerji tüketim değeri LG bu modelin canlanması ve tekrar piyasa sürmesi için model no değiştirerek yenilenmiş gibi göstermesi olabilir. Aşağıya 24inç olan modeli için bir video bırakıyorum detaylı bir video direk oynata basarsan linke gitmeden ghosting testini görebilirsin.

İyi ve yeni monitörlerde bu problem yok özellikle 27inç Full HD bakıyorsan, Asus'ta bu konuda gayet başarılı pikseller sanılanın aksine öyle gözükmiyor ben dibinde oturuyorum ekranın 24inç ile aynı derece piksel görüyorum fazlası ve abartısı yok.
Benim arkadaşım kullanıyor kötü duruyor.

24 inçte olur ama 23.8 inç olmaz

JaciRox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Çağkan Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim arkadaşım kullanıyor kötü duruyor.

aslında bende bunu düşünüyodum ancak n11 vb yerlerden satin almak istemiyorum teknosa vatandan falan almak istiyorum sadece vatanda var ama 7k cok pahalı o yuzden bu modeli gectim

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

JaciRox