27 inç 2K Monitör Önerisi

burockk

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
12000
23.8 inç 2 tane Asus TUF Gaming VG249Q1A monitörüm var 1 tanesini 27 inç'e çıkarmak istiyorum. Ağırlıklı olarak iş,hikayeli oyunlar ve film izleme için kullanacağım. Rekabetçi oyunları çok fazla oynamıyorum.2'li VESA Monitör Kol'u kullandığım için monitör standının özellikleri önemli değil.
Araştırdığım kadarı ile aşağıdaki monitörleri bulabildim:
Samsung Odyssey G5 LS27CG552EUXUF
Samsung Odyssey G5 LS27DG502EUXUF
KTC H27T22C
ASUS TUF GAMING VG27AQ3A
Fiyat aralığı olarak 8 bin lira civarı olarak düşünüyordum ancak çok kaliteli olacak bir monitör için 11-12 bine kadar çıkabilirim.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27 -->Bu monitör 240 HZ ama çok fazla bir fiyat farkı olduğu için değer mi bu kadar farka emin olamadım.
BenQ Mobiuz EX2710Q --> Yine fiyat farkına değecek bir monitör mü bilemedim.

Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler :)
Ayrıca sistem bilgilerim:
AMD Ryzen 5 5600
AMD RX 6700 XT
16 GB RAM

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
G5 va kötü. G6 g65b va çok güzel. Öğrenci indirimiyle 9k’ya düşüyor. Tanıdığınız varsa da olur. Akraba, komşu vs farketmez.

Vg27aq3a iyi değil.
G5 ips de giriş seviye.
Ktc fena değil ama daha iyileri var.

İndirimle G65b veya r27qe almanızı öneririm.

G5 va kötü. G6 g65b va çok güzel. Öğrenci indirimiyle 9k’ya düşüyor. Tanıdığınız varsa da olur. Akraba, komşu vs farketmez.

Vg27aq3a iyi değil.
G5 ips de giriş seviye.
Ktc fena değil ama daha iyileri var.

İndirimle G65b veya r27qe almanızı öneririm.
bu 9k olmasının süresi ne zamana kadar hocam bi türlü bulamadım kampanyanın bitiş tarihini

Bilmiyorum. Müşteri temsilcisine sorun.
Kampanya devam ettiği sürece her ay yenilenmektedir. Belirli bir süresi yer almamaktadır. O yüzden tahmini bilg veremiyorum. İndirim listesi iletilmedi. Doğrulama yaptıysanız üyelik girişi yaparak kontrol edebilirsiniz.

g65b öğrenci indirimiyle 14kdan 9600e düşmüştü şuan en iyi tercih o gibi ama va panel rahatsız eder diyosanız(bu modeli çoğu kullanan ips ile farksız diyor), r27qe de tercih edebilirsiniz

g65b öğrenci indirimiyle 14kdan 9600e düşmüştü şuan en iyi tercih o gibi ama va panel rahatsız eder diyosanız(bu modeli çoğu kullanan ips ile farksız diyor), r27qe de tercih edebilirsiniz
@Tayfunns 9k degilmiydi monitor

Bugün müşteri temsilcisine sordum 9.600 TL'ye iniyormuş fiyatı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VA Panel hiç kullanmadım. Asus TUF Gaming VG249Q1A monitörleri kullanıyorum dediğim gibi onlarda IPS panel,ama forumlarda gördüğüm kadarıyla paneli çok fazla kişi övüyor. Sanırım Samsung G65B modeli alacağım. Curved monitör kullanmak daha güzel olur diye düşünüyorum.

@Tayfunns selam tekrar, önerilerin ve yanıtın için teşekkürler. BenQ Mobiuz EX2710Q için bir yorumun var mıdır? Fiyatı diğer önerdiğin mönitörlere göre biraz daha fazla 11.500 TL. Samsung G65B almayı düşünüyorum şuan ama BenQ için bu fiyat farkı değer mi?

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Bugün müşteri temsilcisine sordum 9.600 TL'ye iniyormuş fiyatı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VA Panel hiç kullanmadım. Asus TUF Gaming VG249Q1A monitörleri kullanıyorum dediğim gibi onlarda IPS panel,ama forumlarda gördüğüm kadarıyla paneli çok fazla kişi övüyor. Sanırım Samsung G65B modeli alacağım. Curved monitör kullanmak daha güzel olur diye düşünüyorum.

@Tayfunns selam tekrar, önerilerin ve yanıtın için teşekkürler. BenQ Mobiuz EX2710Q için bir yorumun var mıdır? Fiyatı diğer önerdiğin mönitörlere göre biraz daha fazla 11.500 TL. Samsung G65B almayı düşünüyorum şuan ama BenQ için bu fiyat farkı değer mi?

Teşekkürler şimdiden.
Renk gamutu iyi ama parlaklık ve kontrast oranı düşük. Ayrıca karma panel kullanıyor. Diğer panelde renk gamutu daha zayıf olduğu söyleniyor. Ben 1 tane incelemesine baktım onda da parlaklık ve kontrast oranı cidden zayıftı. 216 nit ve 850:1 kontrast oranı kötü.

Renk gamutu iyi ama parlaklık ve kontrast oranı düşük. Ayrıca karma panel kullanıyor. Diğer panelde renk gamutu daha zayıf olduğu söyleniyor. Ben 1 tane incelemesine baktım onda da parlaklık ve kontrast oranı cidden zayıftı. 216 nit ve 850:1 kontrast oranı kötü.
Teşekkürler. Öğrenci indirimi muhabbetini çözebilirsem bugün Samsung G65B sipariş edicem gibi

Geri