Neler Yeni

27 İnç 2K monitör önerisi

Berke8687

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berke
Merhaba arkadaşlar şuanda evimde aktif olarak kullandığım lenovo g24-20 var. Memnunum genel olarak ikinci monitör olarak en az 27 inç bir monitör almayı düşünüyorum. Genelde düşük kaliteli oyunlar oynuyorum ama film izlemek istiyorum lol valorant gibi oyunlar oynarken film de açık olsun istiyorum tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar şuanda evimde aktif olarak kullandığım lenovo g24-20 var. Memnunum genel olarak ikinci monitör olarak en az 27 inç bir monitör almayı düşünüyorum. Genelde düşük kaliteli oyunlar oynuyorum ama film izlemek istiyorum lol valorant gibi oyunlar oynarken film de açık olsun istiyorum tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler
2K OLMASI TERCİHİM

Berke8687

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Mesaj otomatik birleştirildi:

2K OLMASI TERCİHİM
Hocam genellikle film vb şeyler izliceksen 2k 32 inç ayrı güzel oluyo haberin olsun

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası