27 inch hp omen alınır mı ghosting sorunu yaşar mıyım?

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
teknosada 27 ich 165hz pivot dönme inme çıkma vs dolu özellikli bir monitör var, markayı biliyorum ısınan bir marka ama monitörüne bir türlü güvenemiyorum sizce ne almalıyım

teknosada 27 ich 165hz pivot dönme inme çıkma vs dolu özellikli bir monitör var, markayı biliyorum ısınan bir marka ama monitörüne bir türlü güvenemiyorum sizce ne almalıyım
Markayıda bilmiyorsun anlaşılan
fiyatı ne kadar ?

Markayıda bilmiyorsun anlaşılan
fiyatı ne kadar ?
knk hp ci değilim, 2 tane laptobunu kullandım, cayır cayır yanıyordu memnun olan kimseyi görmedim o yüzden soruyorum benden başka kullanan vardır diye

knk hp ci değilim, 2 tane laptobunu kullandım, cayır cayır yanıyordu memnun olan kimseyi görmedim o yüzden soruyorum benden başka kullanan vardır diye
Memnun olan gördüm 2 cihazz kullandın muhtemelen 2 cihazda 15.6 inçti ondan dolayı olmuş olabilir
Monitör kaç para

Memnun olan gördüm 2 cihazz kullandın muhtemelen 2 cihazda 15.6 inçti ondan dolayı olmuş olabilir
Monitör kaç para
Knk niye bu kadar üstten konuşuyosun, kullandığım cihazlar son nesil laptoplar, oyuncu laptoplarıydı, monitörlerini kullanmadım ve kullanan arkadaşlarımda monitör kısmında memnunlardı ama laptop cihazlarıyla alakalı sürekli ısınma sorunu yaşıyorlardı. Markanın monitör kısmındaki performansını bilmediğim için burda konu açıyorum, asabi yaklaşmana gerek yok bence :)

Knk niye bu kadar üstten konuşuyosun, kullandığım cihazlar son nesil laptoplar, oyuncu laptoplarıydı, monitörlerini kullanmadım ve kullanan arkadaşlarımda monitör kısmında memnunlardı ama laptop cihazlarıyla alakalı sürekli ısınma sorunu yaşıyorlardı. Markanın monitör kısmındaki performansını bilmediğim için burda konu açıyorum, asabi yaklaşmana gerek yok bence :)
Asabi yaklaşma gibi bir derdim yok
Kelimelerimi biraz keskin seçmişim
Bende kullanan çok insan gördüm ve çoğu memnun
Monitörü de kullananlar var forumda

Asabi yaklaşma gibi bir derdim yok
Kelimelerimi biraz keskin seçmişim
Bende kullanan çok insan gördüm ve çoğu memnun
Monitörü de kullananlar var forumda
tmm knkm sıkıntı yok, bilmediğimden sordum bende, benim maks bütçe de 4500 5000

25i kullanıyorum. 5k altı en iyi 1080p monitörlerden.

25i kullanıyorum. 5k altı en iyi 1080p monitörlerden.
bugün baktım teknosada 27 inch 5900 tl, genelde 27 ichc de ghosting yaşamış herkes teknosa 5 yanyana ölü piksele garanti veriyormuş 1 2 taneye değişim yapmıyomuş hemde valla kafam karışık

bugün baktım teknosada 27 inch 5900 TL, genelde 27 ichc de ghosting yaşamış herkes teknosa 5 yanyana ölü piksele garanti veriyormuş 1 2 taneye değişim yapmıyomuş hemde valla kafam karışık
25 alsana. 27 zaten 80cm masan yoksa küçük geliyor. Ölü pixel 1-2 tane çok önemli değil bence

25 alsana. 27 zaten 80cm masan yoksa küçük geliyor. Ölü pixel 1-2 tane çok önemli değil bence
masam var yeni aldım bir monitörlük yerimde var ama işte hp nasıl bir şey bilmiyorum aslında istyediğim tüm özelliklerde var, çok yakışıklı bir monitör omen, bilmiyorum valla

bugün baktım teknosada 27 inch 5900 TL, genelde 27 ichc de ghosting yaşamış herkes teknosa 5 yanyana ölü piksele garanti veriyormuş 1 2 taneye değişim yapmıyomuş hemde valla kafam karışık
Neden teknosadan alıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,950
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri