Yardım 27" Odyssey OLED G6 Alınır mı?

hocam hem hikaye hem rekabetçi oyun oynayacağım. forumlarda 4-5 saat kullanım sonrası dinlenme vs diyorlar doğrumu bu durum
4-5 saat aralıksız kullanmadım hiç hocam. Ama kullandığım kadarı ile öyle bir dinlenmeye denk gelmedim.
hocam oled yanma soruunu devam ediyormu
Hocam yapısı gereği kesin çözülebilecek bir şey değil bu durum lakin yanmayı önlemek için soğutucu sistem, piksel kaydırma ve yenileme gibi önleyici sistemler var.

Dostlar merhaba ürünü dün teslim alıp kurdum yalnız aklıma bir şey takıldı monitörün arkasında ki siyah kısımda hafif kılcal çizikler ve parmak izi gördüm monitör ayağında ki kısımdan bahsetmiyorum onun jelatinleri duruyordu. Aklıma acaba iade ürün olma ihtimali var mı diye takıldı. Onun haricinde kutu açılımı videolarına baktım olması gerektiği gibi her şey kendi poşetinde duruyordu. Güç kaynağı da yanları jelatinliydi. Monitörün kendisi kozmetik olarak onun haricinde sorunsuz ekran jelatinliydi ve en ufak bir çizik ya da parmak izi yoktu. Burda başka monitörün arkasındaki siyah kısım kılcal çizikli gelen kullanıcılar var mı?

Geri