27 Yaşındayım sakal çıkmıyor

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar konu dışı daha önce uğraşayan deneyimleyen oldu mu diye soruyorum.

27 Yaşındayım perde sakal denilen yanlarda sakalım var sadece bıyık ve çene altımda çok az çıkıyor.

Sakal serumu - minoxil tarzı şeyler kullanıpta tecrübe edinen yada başka önerisi olan var mı ?

Hocam babanda, dedende fln sakal var mı? Onlarda yoksa sıkıntı, varsa bence minoxil işe yarayabilir, YouTube'da baya video görmüştüm, işe yarıyor gibi.

27 Yaşındayım perde sakal denilen yanlarda sakalım var sadece bıyık ve çene altımda çok az çıkıyor.

Sakal serumu - minoxil tarzı şeyler kullanıpta tecrübe edinen yada başka önerisi olan var mı ?
sakal be bıyık kökleri bellidir dna'da neyse odur kanka değiştiremezsin serum sadece ''var olan'' kökleri güçlendirir benim de 17 yaşında kadar çenemde tüy yoktu şimdi makineyle keserken makine takılıyor kesemiyorum.
Dediğim gibi babanda dedende varsa bi zaman sonra çıkar büyüklerinde yoksa tüysüz bir genetiğin var demektir :)

Genetiğinizde yoksa, yoktur.

Benim sakallar Orta sonda çıkmaya başlamıştı. Bugün bile 2 günde bir sakal almazsam yüzüm simsiyah oluyor ve işin kötü tarafı sakal gram yakışmıyor bana. Ara sıra zevkine h*tler bıyığı falan bırakıyorum.
Keşke sizdeki bu genetik bende de olsa. Her gün traş olmakla uğraşmazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,175
Üyeler
192,631
Son üye
GANYOTÇUU
Geri