sfky9842
80+ Silver
Dahası
neden acaba hocamklavye paylaşıp almayan tek insan ben olabilirim forumda
neden acaba hocamklavye paylaşıp almayan tek insan ben olabilirim forumda
ya hocam bende steelseries apex 5 var yetiyor bana ya. numlock'u falan da var küçük bi ekranı da var daha ne olsun çok gaming işine girmiyorumneden acaba hocam
hocam o klavyeden niye bu tarz klavyelere geçme ihtiyacınız olsun ki zatenya hocam bende steelseries apex 5 var yetiyor bana ya. numlock'u falan da var küçük bi ekranı da var daha ne olsun çok gaming işine girmiyorum
aynen klavyeniz baya güzelmiş sizi anca ajazz ak820 pro falan keserya hocam bende steelseries apex 5 var yetiyor bana ya. numlock'u falan da var küçük bi ekranı da var daha ne olsun çok gaming işine girmiyorum
hocam o klavyeden niye bu tarz klavyelere geçme ihtiyacınız olsun ki zaten
valla bilmiyorum arkadaşlar metal kasa diye aldık sağlam bişey çıktı 1 yıl falan oldu yazılımı falan da iyi steelseries'in. ama aliexpress'te ki klavyeler de hoş görünüyor gözüme belki bi tane denemek için alırım bilemedim atıyoruz paso ama bende yokaynen klavyeniz baya güzelmiş sizi anca ajazz ak820 pro falan keser
sizce 1-2 güne düzelirmiip adresi, lokasyon bile etki ediyor hocam aynı kartla 3.defa alışveriş yapamıyorum mesela direk red yiyom max 2 ürün günde.
hocam ben aldim bi tane az once cok denemek istiyorsaniz klavyeleri degisebiliriz sizdeki klavye benim cok hosuma giden bir klavye bence hic girismeyin aliexpress klavyelerinevalla bilmiyorum arkadaşlar metal kasa diye aldık sağlam bişey çıktı 1 yıl falan oldu yazılımı falan da iyi steelseries'in. ama aliexpress'te ki klavyeler de hoş görünüyor gözüme belki bi tane denemek için alırım bilemedim atıyoruz paso ama bende yok
ilk siparişe özel yeni hesap açman lazımAlıntıyı görüntüleBende neden 270 TL degil bilen vamrı?
Bendede Blue swic klavye var çok ses çıkardıgından dolayı dün saat 23.00 gibi indirimden sipariş verdim gece hemen kargoya verildi gelince tekrar yorum yaparım.Alıntıyı görüntüle
konu sahibine teşekkür ederim aldım 1 tane kendim için evde kullandığım tam boy mekanik klavyem vardı bu klavyede gözüme hoş geldi aldım yabancı kaynaklara baktığımda switchlerin değiştiği yazıyor ürün elime ulaşınca bende yorum yazacağım 250 tl ye aldım
Hala indirimde mi?MUCAI MK680 USB oyun mekanik klavye kırmızı anahtarı 68 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo RGB arkadan aydınlatmalı sıcak deÄiÅtirilebilir - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Ürün 3 lehim hotswap ve yön tuşları bulunuyor almayanlar çöksün
Alıntıyı görüntüle
konu sahibine teşekkür ederim aldım 1 tane kendim için evde kullandığım tam boy mekanik klavyem vardı bu klavyede gözüme hoş geldi aldım yabancı kaynaklara baktığımda switchlerin değiştiği yazıyor ürün elime ulaşınca bende yorum yazacağım 250 tl ye aldım
hayırlı olsunBendede Blue swic klavye var çok ses çıkardıgından dolayı dün saat 23.00 gibi indirimden sipariş verdim gece hemen kargoya verildi gelince tekrar yorum yaparım.
bittiHala indirimde mi?