içinde dunglede var kablolu modelini kulanıyorum gerçekten kaliteli 2 renk seçeneği bıraktımMerhaba 2700 TL bütçem var ve gamepad arıyorum kablosuz dungle ile bağlanan olursa sevirinim.
gayet memnunum her türlü oyunda denedim çok iyi en çok kolun araba oyunları için gaz tuşunu beğendim en küçük hareketi bile algılıyor ona göre gaz yiyor isteidğin soruyu sorabilirsin merak ediyorsanMemnunsunuz yani bu modeli görmüştüm almayı düşünüyordum
Hocam şarjı ne kadar gidiyor ve benim şu anda kullandığım gamepadde stick drift var bunda yaşanır mı sizce kronikgayet memnunum her türlü oyunda denedim çok iyi en çok kolun araba oyunları için gaz tuşunu beğendim en küçük hareketi bile algılıyor ona göre gaz yiyor isteidğin soruyu sorabilirsin merak ediyorsan
şarj konusu hakkında bi bilgim yok ama dediklerine göre şarjı 8 saat kadar gidiyormuş tek şarjda bendeki dediğim gibi kablolu modeli tek farkı bu stick drift durumunu hiç yaşamadım fark etmemişsindir belki diyebilirsin aşırı araba oyunu oyniyan biriyim bi kere bile yaşamadımHocam şarjı ne kadar gidiyor ve benim şu anda kullandığım gamepadde stick drift var bunda yaşanır mı sizce kronik
Peki hocam alıyorum o zaman teşekkür ederim.şarj konusu hakkında bi bilgim yok ama dediklerine göre şarjı 8 saat kadar gidiyormuş tek şarjda bendeki dediğim gibi kablolu modeli tek farkı bu stick drift durumunu hiç yaşamadım fark etmemişsindir belki diyebilirsin aşırı araba oyunu oyniyan biriyim bi kere bile yaşamadım
bişi değil kulanıcı incelemerinide izleyin derim daha iyi bi fikir edinirsiniz hem ve kafanızda soru kalmazPeki hocam alıyorum o zaman teşekkür ederim.
buda güzelGameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) - PC-Switch - Steam Deck - Android ve iOS Uyumlu - Siyah
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...shop.connectgame.com.tr