RobinToKaro
80+
tek tek toplama isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Kimi yerlerde 14-15 gb kullanmaya başlamışız bile. Buna işletim sisteminin kullandığı ram + discord, browser vs arka plan uygulamalarınıda eklersen patlarsın güzel kardeşim. Seneye de 32gb isteyen oyunları görmeye başlarsın. Geleceğe dönük bilgisayar alıp 16gb alanlar vizyonsuzdur. 2012de ki sistemimde ben 16gb almışım 10 yıl geçmiş hala 16 gb yeter diyenler çıkıyorMesela ne için yetersiz? Ben sistem gereksinimlerinde 32GB ram isteyen oyun görmedim daha.
Neeee şu an gayet yeterli knk oyun içinram kötü bir kere. 16gb ram yetersiz.
16GB Ram yetersiz diyemezsin yine de, oyun için her türlü yine yeterli. Öyle RAM konusunda geleceğe dönük olması falan şart değil. İstediği zaman yeniler, anakart değil bu, RAM. Ekleme yapar, arttırır. Zor değil, vizyonsuzluk oyun sisteminde 16GB Ram'ın yetersiz kalacağını düşünmektir.Kimi yerlerde 14-15 gb kullanmaya başlamışız bile. Buna işletim sisteminin kullandığı ram + discord, browser vs arka plan uygulamalarınıda eklersen patlarsın güzel kardeşim. Seneye de 32gb isteyen oyunları görmeye başlarsın. Geleceğe dönük bilgisayar alıp 16gb alanlar vizyonsuzdur. 2012de ki sistemimde ben 16gb almışım 10 yıl geçmiş hala 16 gb yeter diyenler çıkıyor
Alıntıyı görüntüle
Hocam DM açarsan sana benim pc yi önereyimHocam ben alayım mı sizce bu bilgisayarı ne yapmamı tavsiye edersiniz? Güç kaynağı yeterli midir? veya bir sorun çıkartır mı?
Hocam sağolun ama 2. el bana pek sıcak gelmiyorHocam DM açarsan sana benim pc yi önereyim
Siz bilirsiniz ama çoğu parçası yeniHocam sağolun ama 2. el bana pek sıcak gelmiyor
kanka bende almayı düşünüyorum karar verdiğinde yanıtlayabilir misin ?Hocam ben alayım mı sizce bu bilgisayarı ne yapmamı tavsiye edersiniz? Güç kaynağı yeterli midir? veya bir sorun çıkartır mı?