2700tl ye 2. el msi 6500xt mech 4gb alınır mı

anberarda

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
3000
Arkadaşlar merhabalar imzadaki sistemime bir ekran kartı ve r5 5500 veya 5600 tarzı bi işlemci eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı ve alınır mı ? ekran kartının testlerini de ekliyorum daha önce içi açılmamış güvenlik etiketleri üzerinde yorum yaparsanız sevinirim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-02 122331.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-02 122331.webp
    183.2 KB · Hit: 34
neden alınmaz dediniz hocam açıklayabilir misiniz
6500xt serisinde msi kötü diye duydum ben hatta zamanında bu yüzden asus dual almıştım ve hala çalışıyor. Rx 6500XT pek ilgi çekmiyor hocam çünkü gerçek performansını PCIE 4.0 da veriyor o yüzden sanırım 64 bit ve 4gb olması da başka bir dezavantaj

Msi diye kötü değil direkt kart kötü kartta kayıt bile alamıyorsun saçma sapan bir şey .

Msi diye kötü değil direkt kart kötü kartta kayıt bile alamıyorsun saçma sapan bir şey .
bu fiyat civarında alternatif öneriniz var mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6500xt serisinde msi kötü diye duydum ben hatta zamanında bu yüzden asus dual almıştım ve hala çalışıyor. Rx 6500XT pek ilgi çekmiyor hocam çünkü gerçek performansını PCIE 4.0 da veriyor o yüzden sanırım 64 bit ve 4gb olması da başka bir dezavantaj
hocam zaten valorant tarzı oyunlar falan oynayacağım da hani ben de PCIE 4.0 la 3.0 arasında aşırı fark yok diye görmüştüm. Asustan memnun musunuz ve attığım ürünün ısı değerleri normal mi sizce

Hocam 1650 süper ile kafa kafaya fps veriyor bulabiliyorsanız 1660 1650 süper alın sistemi yükseltirken çok rahat elinizden çıkarırsınız 6500xt biraz zor gidiyor

hocam zaten valorant tarzı oyunlar falan oynayacağım da hani ben de PCIE 4.0 la 3.0 arasında aşırı fark yok diye görmüştüm. Asustan memnun musunuz ve attığım ürünün ısı değerleri normal mi sizce
valorant gibi oyunda yeterli zaten . bütçeniz kısıtlı ise gayet iyi.

Kart kötü değil aslında güzel kart ama vram çok düşük kalıyor bu kart için

Hocam 1650 süper ile kafa kafaya fps veriyor bulabiliyorsanız 1660 1650 süper alın sistemi yükseltirken çok rahat elinizden çıkarırsınız 6500xt biraz zor gidiyor
hocam nvidia fiyatları çok uçuk geliyor ya

valorant gibi oyunda yeterli zaten . bütçeniz kısıtlı ise gayet iyi.
bütçem 3000 tl civarlarında işte valorant tarzı oyunlar için kullanıcam evde zaten halihazırda 4060 lı bir sistem var

Kart kötü değil aslında güzel kart ama vram çok düşük kalıyor bu kart için
hocam hikayeli oyun vs oynamayı düşünmüyorum pek max gta 5 tarzı veya aşırı zorlamayacak oyunlar oynarım evde zaten 4060 lı bi tane var oyanaycak olursam ondan oynarım

2700 den alsam hocam ileride 2500 e falan veremem mi diyorsunuz kolay kolay

Aşağı yukarı 10fps fark olur ama siz bilirsiniz hocam eğer içinize sindiyse alabilirsiniz bende şu an asus dual oc 6500xt var gta 5 falan ultra da oynatıyor 70 fps i geçik. Ben de satmaya çalışıyorum 6500xt yi ekran kartını yenileyecegim

bütçem 3000 tl civarlarında işte valorant tarzı oyunlar için kullanıcam evde zaten halihazırda 4060 lı bir sistem var

hocam hikayeli oyun vs oynamayı düşünmüyorum pek max gta 5 tarzı veya aşırı zorlamayacak oyunlar oynarım evde zaten 4060 lı bi tane var oyanaycak olursam ondan oynarım

gpu ve vrm ısı derecesinde biraz fark var , 15-20 üzeri sıkıntı olabilir

gta da kullanılacak bir kart degil arkadaşım yakın zamanda kullanıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,663
Üyeler
184,038
Son üye
Macbeth42