Neler Yeni

270HZ MONİTÖR HÜZÜN İÇERİSİNDE OLUŞUM VE TAVSİYE İSTİYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat
Dandik diyip daha kötüsünü mü atıyom .d , VG259QM modelinin daha kötü bir panelini kullanıyorlar modelde ki o panel bile görüntü açısından kötü. Monitörün kötülüğünden dolayı güvenilir adamlar daha incelemesini çekmiyor adam akıllı monitörün. 270 HZ'de deli gibi screen tearing yaşayan insan sayısı da bol :D Adı sadece ROG diye ROG bir model bu. TUF +240 HZ Modellerden çok daha kötü. G4 Response time olarak VG259QM ile yarışabiliyorsa, bunu direkt döver.

G4'ün ne dandikliğini gördün? G3 ve G5 kötü diye dandik dediysen zaten kahkahayı basarım :D
bilmediğimden soruyorum screen tearing nedir bu yorum soğumama neden oldu :)

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Zaten dandik monitördü.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
Arkadaşlar,

ASUS ROG Strix XG249CM​

Monitörü alacaktım kenarda 3,5 param vardı ps4ümü sattım paramı 6.8k ya denkleştirdim tabi ikinci el sitesinden satış yaptığımdan param geç geldi haftasonu cart curt derken hesabımda dedim 200 TL fazla olsun vatandan alayım gidip elle yani 3 günde ne oldu da 8.400 e fırladı bütün yerlerde aynı kaldım böyle ne yapacağımı bilmiyorum tavsiye verir misiniz muadili var mıdır ne yapayım ne edeyim öncesi ve sonrası fiyatların koyuyorum şu an.
Hocam vardır bunda bir hayır diyip geçin bence size daha iyi monitörler önerebiliriz öncelikle 270Hz istemenizin bir sebebi varmı? Bence 165Hz bile yeterli.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
bilmediğimden soruyorum screen tearing nedir bu yorum soğumama neden oldu :)

Genel olarak böyle bir şey denilebilir. Ama farklı halleri de var. 1-2 Viewsonic monitörde direkt bir kısım yok oluyordu mesela o aklımda kalmış :D

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Bu monitörde iyi gibi sizce @DerratiX ? Bu arada bu monitörün piyasası 6-6.5 diye hatırlıyorum normalde.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Bu monitörde iyi gibi sizce @DerratiX ? Bu arada bu monitörün piyasası 6-6.5 diye hatırlıyorum normalde.
Bu monitörde güzel sayılır, ama diğerlerinin yanında o kadarda iyi değil. Uncalibrated dE değerleri çok yüksek. Bu fiyatta çokta sanmam alınabileceğini.

Top Bottom