RefX
80+ Gold
Dahası
Instagram ve müzik için biraz idare edebilir ama şarj baya hızlı gidiyor
param yok cidden. Buna bile anca yetiyor paramidare eder de, bence biraz para biriktir iphone 6 al en azından 2. el 800 e bulursun
yeni değişmiş ppiliInstagram ve müzik için biraz idare edebilir ama şarj baya hızlı gidiyor
o zaman alınabilirinsta spotify yüklicem sadece
Pil değişse bile eski batarya kadar uzun ömürlü olmaz (benim bildiğim ilk batarya en sağlam olanı)param yok cidden. Buna bile anca yetiyor param
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni değişmiş ppili
ekranı iyi yaptırırsa eğer yani iyi çalışır duruma gelirse alınır.param yok cidden. Buna bile anca yetiyor param
yeni değişmiş ppili
he ya aynısından vardı 5s. (Toplama 5S Batarya 4yıllık Herşeyi değişmiş) Okuldayken zor durumda bırakıyordu. Herşeyi çalışmış olcak parmak izi hariç. Zaten pek beklentim yok. Evdeyken 30dk bakıyorum telefona sadeceekranı iyi yaptırırsa eğer yani iyi çalışır duruma gelirse alınır.
tek sıkıntısı pili değişsen bile prize mahkumsun şimdiden diyim sana.
senin işini görür rahatçahe ya aynısından vardı 5s. (Toplama 5S Batarya 4yıllık Herşeyi değişmiş) Okuldayken zor durumda bırakıyordu. Herşeyi çalışmış olcak parmak izi hariç. Zaten pek beklentim yok. Evdeyken 30dk bakıyorum telefona sadece
5S'in ekranı ucuz 100 150 liraya takıyor telefoncular. Bir de istersen aynı fiyata kasasını yeniletirsin kullanırsın, mis gibi telefon 1-2 yıl daha gideri var. iCloud kilidi yoksa ben alırdımKasası bi iki çizik dışında temiz sadece arkasında recep ve özge yazıyor. Parmak izi çalışmıyor. Ekranı bozukmuş. (Ekranı değiştirip vericek) Birde batarya yeni değişmiş diyor. Sizce alınır mı? 270tl ye? Sınıf arkadaşımdan alıcagım.
kasasını yeniletsem nolacakki? zaten temiz kasası özge ve recep dışında. Oda umrumda olmaz kılıf kullanıyorum zaten5S'in ekranı ucuz 100 150 liraya takıyor telefoncular. Bir de istersen aynı fiyata kasasını yeniletirsin kullanırsın, mis gibi telefon 1-2 yıl daha gideri var. Ben alırdım
bi sıkıntısı olursa aramız bozulur diye dedin sanırım. Öyle bişey olursa onun kapıya gidipte dayanmam. Zsaten herşeyini test edip vercekArkadaslardan ve akrabalardan hicbir sey almayin
O zaman sorun yok dediğim gibi ekranı ucuz zaten, sadece parmak izini kullanamazsın. Ama mutlaka icloud kilidine bak o önemli.kasasını yeniletsem nolacakki? zaten temiz kasası özge ve recep dışında. Oda umrumda olmaz kılıf kullanıyorum zaten
Yok o yuzden demedim sadece pahali satarlarkasasını yeniletsem nolacakki? zaten temiz kasası özge ve recep dışında. Oda umrumda olmaz kılıf kullanıyorum zaten
bi sıkıntısı olursa aramız bozulur diye dedin sanırım. Öyle bişey olursa onun kapıya gidipte dayanmam. Zsaten herşeyini test edip vercek