28.000 TL'ye Lenovo LOQ 15IAX9 83GS00P5TR alınır mı?

ALDACI

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba bugün amazon.com üzerinden bu bilgisayarı satın aldım.

28 bin TL'ye bu bilgisayardan daha iyisi var mıdır? Lenovo bu modelinin bilinen kronik bir sorunu var mı?

Bana kalırsa alınır. Amazondan alıyorsun muhtemelen arkasında durur ürünün. Teknoloji şans meselesi 5 yıl lenevo kulandım sonra ekran kartı yandı ama 5 yıl içinde sorun yaşamamıştım.

Merhaba bugün amazon.com üzerinden bu bilgisayarı satın aldım.

28 bin TL'ye bu bilgisayardan daha iyisi var mıdır? Lenovo bu modelinin bilinen kronik bir sorunu var mı?
Intel işlemcili Lenovo LOQ modellerinde ilerleyen zamanda anakart yanması problemi oluyor. Ben risk almam, iade ederim. Bu laptop düşünülebilir. Çok iyi bir seçenek değil ama yapacak bir şey yok. Bu bütçelerde çok az düzgün laptop kaldı: https://www.hepsiburada.com/acer-ni...eedos-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000844I40

Lenovo Vantage yazılımıyla (Isı Kipi->Özel Kip->CPU Sıcaklık Ayarı) CPU sıcaklığı 75-77 derece olarak ayarlanırsa daha iyi olur. Anakart yanma problemi yazılmış, kullanıp kullanmamak kişiye kalmış bir durum. Alınacak RTX 4050 GPU'lu laptop var ancak bu kadar kalite sunmuyor.

Ekran kalitesi, kendi içinde güç durumu, termal performansı daha geridedir lakin büyük sorunu yoktur. Şu an da, ya sorunlu ama kaliteli LOQ kullanmak seçenek ya da kalitesi daha düşük ancak (görünene göre) sorunsuz Nitro V 15 kullanmak seçenek.

Lenovo Vantage yazılımıyla (Isı Kipi->Özel Kip->CPU Sıcaklık Ayarı) CPU sıcaklığı 75-77 derece olarak ayarlanırsa daha iyi olur. Anakart yanma problemi yazılmış, kullanıp kullanmamak kişiye kalmış bir durum. Alınacak RTX 4050 GPU'lu laptop var ancak bu kadar kalite sunmuyor.

Ekran kalitesi, kendi içinde güç durumu, termal performansı daha geridedir lakin büyük sorunu yoktur. Şu an da, ya sorunlu ama kaliteli LOQ kullanmak seçenek ya da kalitesi daha düşük ancak (görünene göre) sorunsuz Nitro V 15 kullanmak seçenek.

%90 günlük işlerde %10 oyun gibi ağır işlerde kullanılacak bilgisayar. Undervolt işlemi yapsam anakart yanma sorununu çözer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,784
Üyeler
174,241
Son üye
Sercan3579
Geri