ben yeni mezunum o daha sıkıntı odfksopdf umarım direkt yaş olarak gelir1 aydır bekliyorum olmazsa üzülürüm cidden ama üniversite öğrencilerine olması saçma olur ben lise mezunu öğrenciyim ve üniversite sınavına hazırlanıyorum . Neyse üniversite okuyan kuzenimin üstünden alırız en kötü
abi valla gelsinde ne kadar geliyorsa gelsin eski fiyatlarına yaklaşsın o bile kafi yani benceApple ürünlerine zannetmiyorum ki abartı indirim olsun ÖTV indirimi olabilir belki ama o kadar olmaz
hayırlısı olsun hocamben kredi çekmeyeceğim arakdaş faiz ödeme dedi inşallah o pararyı verecek
Ooo o kadar bekleme ne yaptın sende hiç olur mu öyle sonra ne yaparlar vergi almazlarsaben yeni mezunum o daha sıkıntı odfksopdf umarım direkt yaş olarak gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi valla gelsinde ne kadar geliyorsa gelsin eski fiyatlarına yaklaşsın o bile kafi yani bence
öyle eski fiyat değil ya bu yeni ipadlerden sonra 2k zam koydu ya apple ondan bahsediyorum psodfksdpfsOoo o kadar bekleme ne yaptın sende hiç olur mu öyle sonra ne yaparlar vergi almazlarsa
Apple da pek bişey değişmez bence dolara bağlı hareket ediyor birazda o konuöyle eski fiyat değil ya bu yeni ipadlerden sonra 2k zam koydu ya apple ondan bahsediyorum psodfksdpfs
elektronik her şey galibaAcaba sadece telefona mı yoksa teknoloji cihazlara mi
bilmiyorum artık umarım güzel bi indirim gelir veya bi indirim gelirApple da pek bişey değişmez bence dolara bağlı hareket ediyor birazda o konu