Fur1907kan
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başladı konuşma.
Hangi kanalda?Başladı konuşma.
boşver kralVasıflı biri olup olmadığını bilmeden yorum yapmam zor. Ayrıca deneyim ile dediğimi nasıl bağdaştırdın çözemedim.
Umarım gelir de sanmıyorumSen ne diyorsun saat 16 00 da
Kanka oy için bilgisayar yerine arabanın vergisini indirir diye düşünüyorum daha büyük bir seçmen kitlesine hitap ediyor çünküBu seçim vaadi olarak geliyor yine şov yapacak bizimkisi. Zaten kesin değil gelmesi açıklasın bu akşam eğer yaparsa bakalım yarın ya da yürürlüğe girdiği zaman Resmi Gazetede yayımlanır
Ne dedidelay yok burada saniyesi saniyesine duyacağız indirimler geliyor reis açıklıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 kasımdan itibaren başlıyor inşallah hayırlı olsun
İyi kide sormamislar devleti hayır kurumu mu sandınBen fiyatlar iyi demiyorum fark ettiysen yada Enflasyon yok vs demiyorum. Biraz kafada tartın düşüncelerinizi.
Üniversite öğrencilerine yapılacak indirim ile sıradan halka yapılması gereken düzenleme farklı şeyler bunu anlatıyorum.
Bana kalsa ÖTV komple olmaması lazım Telefon ihtiyaç, Herkese devlet 5GB internet sunması lazım minimum, haberlere kaynaklara erişsinler diye vs vs. Ama bana sorulmuyor
ne dedi geliyormuymuş indirim la
olsun be bizim Allahımız var
0 sıkıntiolsun be bizim Allahımız var
2015te almanyada bütün parklarda ücretsiz internet veriliyordu, yıllar geçtikçe insanlar dhaa kolay bilgiye ulaşması için aşırı ucuz İnternet ve iletişim cihazları sundular ama tabi at gözlüğü ile dünyaya bakmak da böyle bir şeyİyi kide sormamislar devleti hayır kurumu mu sandın