no-name
80+ Silver
Bu ne demek allah aşkına almasını iyi biliyor ama bir düşünİyi kide sormamislar devleti hayır kurumu mu sandın
Bu ne demek allah aşkına almasını iyi biliyor ama bir düşünİyi kide sormamislar devleti hayır kurumu mu sandın
Arkadaşım devletin görevi halka bedava mal vermek değildir2015te almanyada bütün parklarda ücretsiz internet veriliyordu, yıllar geçtikçe insanlar dhaa kolay bilgiye ulaşması için aşırı ucuz İnternet ve iletişim cihazları sundular ama tabi at gözlüğü ile dünyaya bakmak da böyle bir şey
Ben diyorum ki insanlar senin gibi kalmasın. Dünyayı görsünler öğrensinler.
Bide bana at gözlüğünü çıkar demiş Allah'ım2015te almanyada bütün parklarda ücretsiz internet veriliyordu, yıllar geçtikçe insanlar dhaa kolay bilgiye ulaşması için aşırı ucuz İnternet ve iletişim cihazları sundular ama tabi at gözlüğü ile dünyaya bakmak da böyle bir şey
Ben diyorum ki insanlar senin gibi kalmasın. Dünyayı görsünler öğrensinler.
O zaman hükumet kendini sosyal devlet diye adlandırmayacak.Arkadaşım devletin görevi halka bedava mal vermek değildir
Devletin görevi halkı bedava mâla muhtaç bırakmamaktir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Size göre hoş kediler süt içsin çocuklar şeker yesin herkes mutlu olsun
Bide bana at gözlüğünü çıkar demiş Allah'ım
Burayı Almanya kendini de alman mi sanıyorsun arkadaşım
işine gelince şirketlerin vergi borcunu kapatmayı biliyor veya kaçak gelen göçmenlere maaş bağlamayı vs. Durumu olmayan öğrenci bi indirim isteyince mi devlet hayır kurumu oluyor biladerArkadaşım devletin görevi halka bedava mal vermek değildir
Devletin görevi halkı bedava mâla muhtaç bırakmamaktir
Size göre hoş kediler süt içsin çocuklar şeker yesin herkes mutlu olsun
Bide bana at gözlüğünü çıkar demiş Allah'ım
Burayı Almanya kendini de alman mi sanıyorsun arkadaşım
Ben hükümet in şuan ki politikasıni onaylıyorum dedimi arkadaşişine gelince şirketlerin vergi borcunu kapatmayı biliyor veya kaçak gelen göçmenlere maaş bağlamayı vs. Durumu olmayan öğrenci bi indirim isteyince mi devlet hayır kurumu oluyor bilader