28 Günde AYT Matematiği 2x hız kampımı yoksa bıyıklı ayt mi

Reaksiyon skoru
3
sa ayt mat için hoca arıyorum hedef 20 net lti pko yapmak istemiyorum analatik trigonometri logaritma ve diziler 2 derece denklem ve eşitsizlik düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
sa ayt mat için hoca arıyorum hedef 20 net lti pko yapmak istemiyorum analatik trigonometri logaritma ve diziler 2 derece denklem ve eşitsizlik düşünüyorum
28 günde olan mert hoca mı? Ben 15 tatilde 45 günlük kısmı izledim ve çok şey kattı bana. Çok temelden limit ve Türev öğrensen yaparsın. İnan bana bu konular öncekilerden çok daha kolay. Karşına öyle bir denklem sorusu gelir ki kalem oynatamazsın ama lti öyle değil.

28 günde olan mert hoca mı? Ben 15 tatilde 45 günlük kısmı izledim ve çok şey kattı bana. Çok temelden limit ve Türev öğrensen yaparsın. İnan bana bu konular öncekilerden çok daha kolay. Karşına öyle bir denklem sorusu gelir ki kalem oynatamazsın ama lti öyle değil.
yaşar hoca mathman onun kampı eyüp b isterdim am ayt temel zayıf

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yaşar hoca mathman onun kampı eyüp b isterdim am ayt temel zayıf
Eyüp B iyi güzel zamanın az önermem. Konu anlatım kitabında soru tipi az ve bazen önemli işlemleri atlayabiliyor kafadan yapıyor

eyüp b yi mi önermedin yoksa yaşar hocayımı ?
Yaşar hocayı bilmiyorum. Eyüp b iyi güzeldir ben de izliyorum ama temel gerektiren bir kitap bence. Tüm soru tipleri de yok video kitabında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri