Neler Yeni

28 k bütçeye oyun laptopu önerisi lütfen

Lauien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emin yeşilmen
Bütçe
28000
28-29 k bandında oyun laptopu önerisi verebilir misiniz laptoplardan çok anlamam

Lauien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emin yeşilmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Mehmet B
Asus tuflar sıkıntılı diye gördüm forumda doğru mu birde yukarıda arkadaşın verdiği tavsiyede bi yerde 26500 Ken Hepsiburadada 29500 sizce bu fiyat farkı neden
satıcıdan satıcıya fiyat degişiyor , asusta ısınma sorunu yok armour creati silip ghelper kurunca sorun ortadan kalkıyor fiyatlara baktıgın zaman asus daha iyi

Lauien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emin yeşilmen
satıcıdan satıcıya fiyat degişiyor , asusta ısınma sorunu yok armour creati silip ghelper kurunca sorun ortadan kalkıyor fiyatlara baktıgın zaman asus daha iyi
Kardeşim ben pek anlamıyorum armour creat falan onlar ne oluyor aydınlatabilir misin

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Mehmet B
Kardeşim ben pek anlamıyorum armour creat falan onlar ne oluyor aydınlatabilir misin
Hocam asusu aldıgın zaman içinde bilgisayarı yönetmek için Armour Create yazılımı geliyor bu yazılımı silip Ghelper kurup işlemciye w limiti koyunca fps'de düşüş olmuyor fakat sıcaklıklar 15 derece kadar düşüyor. ısısı çok iyi sıcaklıklara düşüyor .
Ayrıca asusun ekran ve kasa kalitesi victustan iyi .
pilide victustan iyi.

Lauien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emin yeşilmen
Hocam asusu aldıgın zaman içinde bilgisayarı yönetmek için Armour Create yazılımı geliyor bu yazılımı silip Ghelper kurup işlemciye w limiti koyunca fps'de düşüş olmuyor fakat sıcaklıklar 15 derece kadar düşüyor. ısısı çok iyi sıcaklıklara düşüyor .
Ayrıca asusun ekran ve kasa kalitesi victustan iyi .
pilide victustan iyi.
Anladım teşekkür ederim

Lauien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emin yeşilmen
Bu fiyat alınacak en iyi laptop https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...x4050-16-wuxga-notebook-fiyati,581457596.html

Tek sıkıntı stok hemen tükeniyor takip etmen lazım şuan kullanıyorum 1 aydır şarj ve soğutma konusunda çok başarılı aklında kalan soru varsa sorabilirsin
Benimde almak istediğim buydu fakat stokları her yerde tükenmiş sence beklemeli miyim tekrar gelir mi yoksa başka bir model almalı mıyım bunun gibi mesala https://ty.gl/27q8s3wy1v

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ali taha
Benimde almak istediğim buydu fakat stokları her yerde tükenmiş sence beklemeli miyim tekrar gelir mi yoksa başka bir model almalı mıyım bunun gibi mesala https://ty.gl/27q8s3wy1v
1. Bu Cuma günü en son geldi hemen aynı gün bitti stoklar akakçeden ekleyip takip etmen lazım
2. Kesinlikle beklemen gerek 28k para veriyorsun en iyisini alman lazım
3. Hayır alınmaz nitro 5 serisi eğer bütçe max 26k olsaydı olabilirdi ama 28k kesinlikle nitro 16 bakman lazım çünkü nitro 5 sarj erken bitme ve ısınma sorunu var idi ama bunu nitro 16 ile çözdüler şuan tam sarja 4-5 kullanıyorum ayrıca soğutmasıda çok iyi

Lauien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emin yeşilmen
1. Bu Cuma günü en son geldi hemen aynı gün bitti stoklar akakçeden ekleyip takip etmen lazım
2. Kesinlikle beklemen gerek 28k para veriyorsun en iyisini alman lazım
3. Hayır alınmaz nitro 5 serisi eğer bütçe max 26k olsaydı olabilirdi ama 28k kesinlikle nitro 16 bakman lazım çünkü nitro 5 sarj erken bitme ve ısınma sorunu var idi ama bunu nitro 16 ile çözdüler şuan tam sarja 4-5 kullanıyorum ayrıca soğutmasıda çok iyi
Anladım teşekkür ederim biraz stokları bekleyip almaya çalışacam inşallah alabilirim benim de istediğim buydu. bir ara 27k ya kadar düşmüştü fiyatı o zaman tekrar düşer diye almadım umarım bu sefer alırım

Top Bottom