DeH$et
80+ Silver
Suv beni aşar hocam @Denizgezen top sende.
240 a sattık geçenO fiyata passat yok valla hocam.![]()
Sıfır olarak buna bakabilirsiniz ben beğeniyorum:280.000 TL'ye kadar sıfır, yüksek araba önerileriniz var mıdır? Manuel veya Otomatik vites olması fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.
Araç resmen önümde biat et diyor Seat Leon sen nasıl bir şeysinhocam şuanki piyasa göre uygun ama karar sizin 2021 model 5.000 de en ucuzu 254k oda 2018 kasaSeat Leon Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Seat Leon fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
hocam araç iyide maalesef agır hasarlı.(Araç resmen önümde biat et diyor Seat Leon sen nasıl bir şeysin![]()
Sıfır araç bulmak bu zamanda çok zor bulabilirsen 0 almalısın manuel sorun değilse Kia Sportage 265 bin liraya bulunuyor. Onun dışında Hyundai Bayon ve Fiat Egea Cross var yüksek araç olarak.Sıfır olarak önerini var mı hocam?
Pejo önceden fazla tutulan bir araba değildi. Şuan nasıl motor olarak.Pejo 2008 gayet güzel araba bende var 2021 modelinden
Motor yönünden herhangi bi sorun yaşamadım. Yani sıfır veya sıfıra yakın araba istiyorsanız, sıradan arabaların aksine (tasarım olarak) farklı bi arabam olsun diyorsanız tam size göre.Pejo önceden fazla tutulan bir araba değildi. Şuan nasıl motor olarak.
@Denizgezen anlyordu280.000 TL'ye kadar sıfır, yüksek araba önerileriniz var mıdır? Manuel veya Otomatik vites olması fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.