240 hz de ben de çok çok az oluyoTelefon kamerasıyla video çekerken çok hızlı imleci sallayıp dener misiniz? Kaç Hz ekran
Normal bir şeymi yani fotoğrafa göre normal gibi duruyo.Merak edenler için olayın ismini buıldum. Buna Phantom array effect deniliyormuş testi de şu; https://www.testufo.com/mousearrow#count=3&pps=3840
Normal bir durum. Kendi monitörümden sonra 360 hz ve yine benim monitörün 27 inç olan modelinde de denedim bu durum tüm ama tüm monitörlerde var. Bu storboscobic effect olayı 1000 Hz + 1000 FPS ile ortadan kalkarnış. Yani şu anki ekranlarda fareyi hızlı hareket ettirince görüntünün çoğalması normal. Ghosting veya Overshoot değil.Normal bir şeymi yani fotoğrafa göre normal gibi duruyo.
Siyah ekranda çok belli oluyodu fark etmemiştim.
Burda baya konusu açılmış normal gibi duruyo,
Tam pc kapatıp yatıcaktım yeniden başlattım yanlışlıkla, sonra masaüstünü açıp kapatıcakken fark ettim bu olayı yarım saatir falan buna bakıyorum, sorunda yokmuş.Why do we see multiple cursors on monitors when moving your mouse really fast?
Answer (1 of 43): You’ve 2 available methods to repair/fix this problem : 1-Use high refresh rate. The refresh rate can also be the problem , because it’s when the picture on the screen will be replaced with the newest one by the GPU. You can do that easily , by clicking , Control Panel or Dis...www.quora.com
Teşekkürler bu arada bu bilgiyi başka bi yerde bulamamıştım,konu biraz eski ama.
Bende denedim demin 165hz ekranım 60hz alınca düşüyo zaten bir sorun olsa fark olmazdı.Normal bir durum. Kendi monitörümden sonra 360 hz ve yine benim monitörün 27 inç olan modelinde de denedim bu durum tüm ama tüm monitörlerde var. Bu storboscobic effect olayı 1000 Hz + 1000 FPS ile ortadan kalkarnış. Yani şu anki ekranlarda fareyi hızlı hareket ettirince görüntünün çoğalması normal. Ghosting veya Overshoot değil.