Soğutma modeline göre değişir.Konu başlıkta acill
Hocam direkt hiç uğraşmayalım 4090 13900k 100k bütçe sistem toplarmısınızSoğutma modeline göre değişir.
Kraken z63 soğutur muArctic Liquid Freezer II 280mm soğutur tahminimce ama markaya göre değişir.
@DerratiXHocam direkt hiç uğraşmayalım 4090 13900k 100k bütçe sistem toplarmısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kraken z63 soğutur mu
Serin tutar ama 280mm kasa mı destekliyor. yani kasa desteklediği için mi 280mm alıyorsunuz 360mm filan alsanız çok daha iyi olur.Kraken z63 soğutur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet kasadan dolayı o zaman kasa önerir misinizSerin tutar ama 280mm kasa mı destekliyor. yani kasa desteklediği için mi 280mm alıyorsunuz 360mm filan alsanız çok daha iyi olur.
Phanteks P600S önerecektim fakat stoklarda yok.Evet kasadan dolayı o zaman kasa önerir misiniz
Daha premium bir şey varmı olmadı td500 de düşünülürPhanteks P600S önerecektim fakat stoklarda yok.
XPG BATTLECRUISER BKCW şuan onun da stoğunu bulamadım.
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 alabilirsiniz eğer v2 olmayan versiyonunu bulursanız onu da alabilirsiniz. V2 versiyonu biraz pahalıya geliyor.
Üstte ilk 2 si gayet güzel kasalar stok bulabilirseniz direkt onlardan birini tercih edebilirsiniz.
maalesef aklımda farklı bir model yok yine de forumda konu açarsınız td500 alınır mı gibisinden fakat gt 501'den daha iyi olur hem soğutma hem de hava sirkülasyonu açısından. 360mm soğutucu takmanıza da olanak sağlar.Daha premium bir şey varmı olmadı td500 de düşünülür
Bütçe konusunu bilmiyorum asus gr701 bak istersenDaha premium bir şey varmı olmadı td500 de düşünülür
engellemişsin beni sana güvendim sen bana 14 yıllık güç kaynağı verdin tck madde 157 den dava açacağım sanaBütçe konusunu bilmiyorum asus gr701 bak istersen