Neler Yeni

Yardım Arctic liquid freezer İİ 280 mm vs iii 280

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Arda doğan
ön tarafa taksam ne kadar etkisi olur ya bu zalimin
Kasa ısınır iç parçalar ısınır anakartlar zaten am5'de sıcak çalışıyo olmaz aga en iyisi kasa değiş veya bütçen yoksa şuanlık hava soğutma al

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
ramlere çarpacak mı o da önemli
çarpacak çok büyük ihtimal deniyorum değiyor gibi tam bakamadım henüz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa ısınır iç parçalar ısınır anakartlar zaten am5'de sıcak çalışıyo olmaz aga en iyisi kasa değiş veya bütçen yoksa şuanlık hava soğutma al
bütçem var ama gerek görmüyorum sistemi zaten yeni aldım o yüzden ekstra masraf yapmak istemiyorum ramleri zaten yeniden satın aldım incehesapla davalık olucam yakında ramleri iade almadılar 6000mhz cl30 ram aldım serviste değiştiler bana 6000mhzcl36 ram yollamışlar 1000 tl fark ödedim o ramlere ben. istabulda olsam çoktan çözmüştüm bu işi 14 gün beklettiler sonucunda yanlış ram yolladılar pcsiz kalmamak için yeni ram satın aldım, tekrar anakart değişecektim vazgeçtim kasayıda değişmek istemiyorum, sistem uygun diye alayım dedim, sistem pahalıya geliyor gittikçe :D

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Arda doğan
çarpacak çok büyük ihtimal deniyorum değiyor gibi tam bakamadım henüz

bütçem var ama gerek görmüyorum sistemi zaten yeni aldım o yüzden ekstra masraf yapmak istemiyorum ramleri zaten yeniden satın aldım incehesapla davalık olucam yakında ramleri iade almadılar 6000mhz cl30 ram aldım serviste değiştiler bana 6000mhzcl36 ram yollamışlar 1000 tl fark ödedim o ramlere ben. istabulda olsam çoktan çözmüştüm bu işi 14 gün beklettiler sonucunda yanlış ram yolladılar pcsiz kalmamak için yeni ram satın aldım, tekrar anakart değişecektim vazgeçtim kasayıda değişmek istemiyorum, sistem uygun diye alayım dedim, sistem pahalıya geliyor gittikçe :D
Ramlar için thh'ye başvur anakart neden iade edicektinki? Bide kasayı değiştirme o halde boşver bende am5 geçince sistemi 1 senede sorunlarla kurdum hayla kimi sorunlar var anakart aldım iki kere incehesaptan pin yamuk geldi iade dedim 4 kere arayıp sordular ben bu ürünü sıfır aldım iade istiyorum dedim bana bumerank gibi 4 kere yolladılar anakartı servisten geldi diye sonra 14 gün doldu diye iade almadılar 1000tl zararına sattım.bu yüzden ürün alınca videoya çekiyorum ram aldım anakart ile uyumsuz çıktı 10-12 kez format attım ram hatası alıyordum ram aldım cl30 6000mhz oldu yeniden format attım ssd aldım ses kartı takıyom sisteme driver kurunca sistem ısınmaya başlıyor falan işlemcidedir diye 2 kere iade ettim sonra 7900gre aldım açılmış yırtık yamuk ürün geldin iade ettim aynı şekilde 7900xt de öyle oldu falan derken sistemi toplamak 1 seneye maal oldu şimdi kurdum ama heves kaldı ses kartı sorununu hayla çözemedim bide onu yd'ye idayede göndercem

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Ramlar için thh'ye başvur anakart neden iade edicektinki? Bide kasayı değiştirme o halde boşver bende am5 geçince sistemi 1 senede sorunlarla kurdum hayla kimi sorunlar var anakart aldım iki kere incehesaptan pin yamuk geldi iade dedim 4 kere arayıp sordular ben bu ürünü sıfır aldım iade istiyorum dedim bana bumerank gibi 4 kere yolladılar anakartı servisten geldi diye sonra 14 gün doldu diye iade almadılar 1000tl zararına sattım.bu yüzden ürün alınca videoya çekiyorum ram aldım anakart ile uyumsuz çıktı 10-12 kez format attım ram hatası alıyordum ram aldım cl30 6000mhz oldu yeniden format attım ssd aldım ses kartı takıyom sisteme driver kurunca sistem ısınmaya başlıyor falan işlemcidedir diye 2 kere iade ettim sonra 7900gre aldım açılmış yırtık yamuk ürün geldin iade ettim aynı şekilde 7900xt de öyle oldu falan derken sistemi toplamak 1 seneye maal oldu şimdi kurdum ama heves kaldı ses kartı sorununu hayla çözemedim bide onu yd'ye idayede göndercem
Anakart ile ramler uyumsuz çıktı benimde hiçbir şekilde 6000mhz cl30 çalıştıramadım, geri yolladım farklı marka modelle değişim istiyorum iade olmasın. Değişim olmazsa iade olsun dedim adamlar servise verdi 14gün bekletti, değişim kararı almışlar ama bu sefer 6000 mhz cl36 yollamışlar , olum ben zaten size 1000 tl fark ödeyerek 6000mhz cl30 almışım sen bana ne hakla düşük model mal ile değişim yapıyosun ? 14 günü zaten bekledim. Gittim paketi açtım işim vardı evden çıkacaktım nolur nolmaz bi kontrol edeyim dedim. Baktım ki ramler 6000mhz cl36 anında gittim iade ettim. Yine servis kaydı açtılar sıfır kapalı kutu ürüne. Bu kadar iş bilmezlik vurdumduymazlık olmaz, bana düşük model değişim yapmışsın direk aynı üründen yollaman lazım ne servis kaydı açıyosun yani. Neyse vakit geçsin thhye başuracağım zaten mağdur olmamak için gittim yeni ram satın aldım. Hazır sistem olduğu için tekli iade olmuyomuş değişimde olmuyomuş ee kabul ettik tamam, düşük model ramle değişim yapmış, sistemi zaten montajlı istemiştim onuda demonte göndermişleredi bide ona mesai harcadım. Bi ton iş yani.

Kasayla uğraşıyorum şimdi yapaiblirsem takıcam. Takamazsam hava soğutma alcam rgbli hava soğutma önerisi alayım hızlıdan :D

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
240lık sıvı alsak yemez mi veya rgbli hava soğutma önerisi var mı

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Enis Solak
Arcticin 240mm olanı var 5600'ü çok güzel soğutuyor pişman olmazsın. Biraz kalın bir yapısı var bu modellerin kasanı iyi ölçüp biç.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Arda doğan
240lık sıvı alsak yemez mi veya rgbli hava soğutma önerisi var mı
Yeter aga kaliteli 240 yeter bulak mı hava soğutmada yeter

Arcticin 240mm olanı var 5600'ü çok güzel soğutuyor pişman olmazsın. Biraz kalın bir yapısı var bu modellerin kasanı iyi ölçüp biç.
Al aga bunu https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...irebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.78.3 rgb kule tiplerinde pek hoş durmuyo bence siyah kasalar daha ii

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
Yani 240mm msi ve corsair olarak kullandım yetiyor fazlası ile tek fark cok sesli calışıyor yaz aylarında bi 360 istiyor gibi sıcak bölgelerde . Harici ses takıntınız yok ise fazla fazla yetiyor. 7800x3d aşırı fazla ısınmıyor zaten ani sıcaklık fırlamalarına çözüm yok zaten 420mm taktım gene 75 e tak diye vuruyor :)

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Yok 280 ile aynıysa kalınlığı olmaz lanet olsun 280 desteği var ama arctic olmadı…

Yani 240mm msi ve corsair olarak kullandım yetiyor fazlası ile tek fark cok sesli calışıyor yaz aylarında bi 360 istiyor gibi sıcak bölgelerde . Harici ses takıntınız yok ise fazla fazla yetiyor. 7800x3d aşırı fazla ısınmıyor zaten ani sıcaklık fırlamalarına çözüm yok zaten 420mm taktım gene 75 e tak diye vuruyor :)
Hava soğutma önerin var mı dostum rgbli

Ramleri iade aldılar hayret.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Arda doğan
Yok 280 ile aynıysa kalınlığı olmaz lanet olsun 280 desteği var ama arctic olmadı…

Hava soğutma önerin var mı dostum rgbli

Ramleri iade aldılar hayret.
İyi Tanrı Bir Yandan Yüzüne Gülmüş

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Yeter aga kaliteli 240 yeter bulak mı hava soğutmada yeter

Al aga bunu https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...irebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.78.3 rgb kule tiplerinde pek hoş durmuyo bence siyah kasalar daha ii
140mm olanı vardı hava soğutmada bunu alacağıma onu alırım yada bunu 120 mm olup Rgblisi vardı onu alırım muhtemelen. Başka uygun yollu bi sıvı soğutma önerisi olmazsa.

İyi Tanrı Bir Yandan Yüzüne Gülmüş
Sorma aradılar işin en hararetli zamanında hayret ettim. Hemen onaylıyorum dedim iadeyi 😁

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Arda doğan
140mm olanı vardı hava soğutmada bunu alacağıma onu alırım yada bunu 120 mm olup Rgblisi vardı onu alırım muhtemelen. Başka uygun yollu bi sıvı soğutma önerisi olmazsa.

Sorma aradılar işin en hararetli zamanında hayret ettim. Hemen onaylıyorum dedim iadeyi 😁
140-120mm soğutmaz aga daha çok ısınır

Top Bottom