Neler Yeni

2800 TL Telefon Önerisi ?

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
bütçeyi aşmadan telefon önerir misiniz bütçemi max 100 tl arttırabilirim

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Redmi Note 8 Pro öneririm gayet güzel bir 64 GB lik model telefon verdiğim linkten incelebilirsin, ayrıca bütçeyi 100 lira arttırırsan 128 GB Dahili depolama olan versiyonunu da alabilirsin.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bütçeyi aşmadan telefon önerir misiniz bütçemi max 100 TL arttırabilirim
Konuyu böyle mesaj ile yükselticeğine yükselt tuşu var, onu kullanırsan daha iyi olur, modlar görürse iyi olmayabilir belki
Dikkat!.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu Öneririm.
Benim önerim daha iyi olacaktır, bu telefonda suya ve toza dayanıklılık sertifikaları yok benim önerimde var.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Konuyu böyle mesaj ile yükselticeğine yükselt tuşu var, onu kullanırsan daha iyi olur, modlar görürse iyi olmayabilir belki
Alıntıyı görüntüle

Benim önerim daha iyi olacaktır, bu telefonda suya ve toza dayanıklılık sertifikaları yok benim önerimde var.
Xiaomi suya ve toza dayanıklılık sertifikasını Mi 11e bile koymadı, benim bildiğim hiçbir Xiaomi/Redmi/Poco modelinde yok o sertifika 😀

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
zaten öyle yükseltiyorum, mesajla yükseltmek demişsin ama ben cvp bile yazmadım
Af edersin bende tekrar aynı mesajı atmışsın gibi gözüktü.

Xiaomi suya ve toza dayanıklılık sertifikasını Mi 11e bile koymadı, benim bildiğim hiçbir Xiaomi/Redmi/Poco modelinde yok o sertifika😀
Hocam, yanlış biliyorsunuz, şu konuda doğru Xiaomi amiral gemi telefonlarına bile o sertifikayı koymuyor, fakat Redmi Note 8 Pro Ve Redmi Note 10 modellerinde ve Poco X3 modellerinde Suya ve toza sertifikaları var eğer aşağıda verdiğim linkte ilgili alanı incelerseniz, görebilirsiniz :) diğer hiçbir modelde yok dediğiniz gibi.

Bu modeller (Gözümden Kaçan modeller de olabilir.) ("Özellikler" başlığı altında ki bölüme bakacaksınız.)

Son düzenleme:

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Af edersin bende tekrar aynı mesajı atmışsın gibi gözüktü.

Hocam, yanlış biliyorsunuz, şu konuda doğru Xiaomi amiral gemi telefonlarına bile o sertifikayı koymuyor, fakat Redmi Note 8 Pro Ve Redmi Note 10 modellerinde ve Poco X3 modellerinde Suya ve toza sertifikaları var eğer aşağıda verdiğim linkte ilgili alanı incelerseniz, görebilirsiniz :) diğer hiçbir modelde yok dediğiniz gibi.

Bu modeller (Gözümden Kaçan modeller de olabilir.) ("Özellikler" başlığı altında ki bölüme bakacaksınız.)
Hocam IPX3X, IPX5X sertifikalarını ucuz bluetooth kulaklıklar bile alabiliyor. Gerçek su-toz koruması değil onlar. Poco X3'te IP53 var, o da sadece "sıçramalara" karşı koruma sağlıyor. Yani hafif yağmurdan ya da çimler sulanırken telefonunuza sıçrayacak birkaç damladan koruyabilir.

Gerçek korumalar IP67, IP68 gibi sertifikalar.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam IPX3X, IPX5X sertifikalarını ucuz bluetooth kulaklıklar bile alabiliyor. Gerçek su-toz koruması değil onlar. Poco X3'te IP53 var, o da sadece "sıçramalara" karşı koruma sağlıyor. Yani hafif yağmurdan ya da çimler sulanırken telefonunuza sıçrayacak birkaç damladan koruyabilir.

Gerçek korumalar IP67, IP68 gibi sertifikalar.
Bunları biliyorum, ben sadece bazı modellerde o sertifakaların düşük bile olsa var olduğunu göstermek istedim, Bendeki cihazda (Mate 10) ıp53 sertifikalarına sahip hiç kusurunu görmedim o kunular da. fakat dediğiniz doğru, bu sertifikalar biraz düşük seviyeli.

Top Bottom