bütçeyi aşmadan telefon önerir misiniz bütçemi max 100 TL arttırabilirim
Konuyu böyle mesaj ile yükselticeğine yükselt tuşu var, onu kullanırsan daha iyi olur, modlar görürse iyi olmayabilir belkibütçeyi aşmadan telefon önerir misiniz bütçemi max 100 TL arttırabilirim
Benim önerim daha iyi olacaktır, bu telefonda suya ve toza dayanıklılık sertifikaları yok benim önerimde var.Bunu Öneririm.Xiaomi Redmi Note 9S 4 GB+64 GB Cep Telefonu - Beyaz (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Redmi Note 9S 4 GB+64 GB Cep Telefonu - Beyaz (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
zaten öyle yükseltiyorum, mesajla yükseltmek demişsin ama ben cvp bile yazmadımKonuyu böyle mesaj ile yükselticeğine yükselt tuşu var, onu kullanırsan daha iyi olur, modlar görürse iyi olmayabilir belki
Alıntıyı görüntüle
Xiaomi suya ve toza dayanıklılık sertifikasını Mi 11e bile koymadı, benim bildiğim hiçbir Xiaomi/Redmi/Poco modelinde yok o sertifikaKonuyu böyle mesaj ile yükselticeğine yükselt tuşu var, onu kullanırsan daha iyi olur, modlar görürse iyi olmayabilir belki
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim önerim daha iyi olacaktır, bu telefonda suya ve toza dayanıklılık sertifikaları yok benim önerimde var.
Af edersin bende tekrar aynı mesajı atmışsın gibi gözüktü.zaten öyle yükseltiyorum, mesajla yükseltmek demişsin ama ben cvp bile yazmadım
Hocam, yanlış biliyorsunuz, şu konuda doğru Xiaomi amiral gemi telefonlarına bile o sertifikayı koymuyor, fakat Redmi Note 8 Pro Ve Redmi Note 10 modellerinde ve Poco X3 modellerinde Suya ve toza sertifikaları var eğer aşağıda verdiğim linkte ilgili alanı incelerseniz, görebilirsiniz diğer hiçbir modelde yok dediğiniz gibi.Xiaomi suya ve toza dayanıklılık sertifikasını Mi 11e bile koymadı, benim bildiğim hiçbir Xiaomi/Redmi/Poco modelinde yok o sertifika
Hocam IPX3X, IPX5X sertifikalarını ucuz bluetooth kulaklıklar bile alabiliyor. Gerçek su-toz koruması değil onlar. Poco X3'te IP53 var, o da sadece "sıçramalara" karşı koruma sağlıyor. Yani hafif yağmurdan ya da çimler sulanırken telefonunuza sıçrayacak birkaç damladan koruyabilir.Af edersin bende tekrar aynı mesajı atmışsın gibi gözüktü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam, yanlış biliyorsunuz, şu konuda doğru Xiaomi amiral gemi telefonlarına bile o sertifikayı koymuyor, fakat Redmi Note 8 Pro Ve Redmi Note 10 modellerinde ve Poco X3 modellerinde Suya ve toza sertifikaları var eğer aşağıda verdiğim linkte ilgili alanı incelerseniz, görebilirsiniz diğer hiçbir modelde yok dediğiniz gibi.
Bu modeller (Gözümden Kaçan modeller de olabilir.) ("Özellikler" başlığı altında ki bölüme bakacaksınız.)
Bunları biliyorum, ben sadece bazı modellerde o sertifakaların düşük bile olsa var olduğunu göstermek istedim, Bendeki cihazda (Mate 10) ıp53 sertifikalarına sahip hiç kusurunu görmedim o kunular da. fakat dediğiniz doğru, bu sertifikalar biraz düşük seviyeli.Hocam IPX3X, IPX5X sertifikalarını ucuz bluetooth kulaklıklar bile alabiliyor. Gerçek su-toz koruması değil onlar. Poco X3'te IP53 var, o da sadece "sıçramalara" karşı koruma sağlıyor. Yani hafif yağmurdan ya da çimler sulanırken telefonunuza sıçrayacak birkaç damladan koruyabilir.
Gerçek korumalar IP67, IP68 gibi sertifikalar.