sahibinden aula f75 diyorsan garantisi olsun:2 2.5 k civarı mekanik klavye almayı düşünüyorum bilek desteği olanlardan önerilerinizi bekliyorum
kral aulayı her yerde duyuyorum bilek desteği yok sanırımsahibinden aula f75 diyorsan garantisi olsun:
Attack Shark K86 TÜRKÇE
Attack Shark K86 Ekranlı Mekanik Klavye Türkçe Marka Attack Shark Model K86 Switch Mekanik / Full Hot Swap (3 ve 5 Pin Uyumlu / Çalışırken Değiştirilebilir) Bağlantı Tipi Kablolu / 2.4Ghz / Bluetooth 5.0 Klavye Düzeni Türkçe Q Layout / 86 Tuş / PBT Keycaps Aydınlatma Özelleştirilebilir Full...ulugames.com.trMadlions MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye
Madlions MAD68 / MAD60 HE Hall Effect Klavye Şimdi UluGames'de STOKLARDA!! Marka Madlions Madlions Model MAD 68 HE RGB Edition MAD 60 HE Limited Edition Bağlantı Tipi Kablolu Kablolu Switch Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Klavye Düzeni...ulugames.com.trBunları öneririm.YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
teşekkür ederim değerlendireceğimŞöyle bir öneri yapmak istiyorum bence her yerde göreceğiniz markaları almak gibi net bir isteğiniz yoksa farklı markalara yönelin. Kendim Ajazz AK820 kullanıyorum ve çok memnunum. 2700TL civarına almıştım forumda bilgili bir kişinin önerisi ile. Her açıdan çok memnun etti beni gerek performans gerek kalite gerek görünüş olarak olsun. Bilinmedik bir marka da değil bu arada sadece google a klavye yazdığınızda ilk sıralarda tabi ki asus razer vs. çıktığı için öyle dedim.
bu bütçedeki profosyonel klavyelerin çoğunda yok dostum ve genel olarak 75lik yapıdalar sana madlions ve Ak820 Pro öneririm yz87de güzel ekranı çıkarıp tuş falanda takabiliyorsun ama öncelikle 'madlions ve Ak820 Pro' öneriyorum.kral aulayı her yerde duyuyorum bilek desteği yok sanırım