Neler Yeni

2800 TL mekanik klavye önerisi

theSENSEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömür Dağ
2 2.5 k civarı mekanik klavye almayı düşünüyorum bilek desteği olanlardan önerilerinizi bekliyorum

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Arda Teksin
2 2.5 k civarı mekanik klavye almayı düşünüyorum bilek desteği olanlardan önerilerinizi bekliyorum
sahibinden aula f75 diyorsan garantisi olsun:
Bunları öneririm.

theSENSEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömür Dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sahibinden aula f75 diyorsan garantisi olsun:
Bunları öneririm.
kral aulayı her yerde duyuyorum bilek desteği yok sanırım

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Efehan
Şöyle bir öneri yapmak istiyorum bence her yerde göreceğiniz markaları almak gibi net bir isteğiniz yoksa farklı markalara yönelin. Kendim Ajazz AK820 kullanıyorum ve çok memnunum. 2700TL civarına almıştım forumda bilgili bir kişinin önerisi ile. Her açıdan çok memnun etti beni gerek performans gerek kalite gerek görünüş olarak olsun. Bilinmedik bir marka da değil bu arada sadece google a klavye yazdığınızda ilk sıralarda tabi ki asus razer vs. çıktığı için öyle dedim.

theSENSEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömür Dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle bir öneri yapmak istiyorum bence her yerde göreceğiniz markaları almak gibi net bir isteğiniz yoksa farklı markalara yönelin. Kendim Ajazz AK820 kullanıyorum ve çok memnunum. 2700TL civarına almıştım forumda bilgili bir kişinin önerisi ile. Her açıdan çok memnun etti beni gerek performans gerek kalite gerek görünüş olarak olsun. Bilinmedik bir marka da değil bu arada sadece google a klavye yazdığınızda ilk sıralarda tabi ki asus razer vs. çıktığı için öyle dedim.
teşekkür ederim değerlendireceğim

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Arda Teksin
kral aulayı her yerde duyuyorum bilek desteği yok sanırım
bu bütçedeki profosyonel klavyelerin çoğunda yok dostum ve genel olarak 75lik yapıdalar sana madlions ve Ak820 Pro öneririm yz87de güzel ekranı çıkarıp tuş falanda takabiliyorsun ama öncelikle 'madlions ve Ak820 Pro' öneriyorum.

Top Bottom