2k 27inc 1ms 144hz ve üzeri monitör önerisi yapabilir misiniz lütfen.
IPS panel mi daha iyidir bilmiyorum ama daha önce va panel curved bir monitör kullanıyordum.
2k 27inc 1ms 144hz ve üzeri monitör önerisi yapabilir misiniz lütfen.
IPS panel mi daha iyidir bilmiyorum ama daha önce va panel curved bir monitör kullanıyordum.
Aoc markası kaliteli midir kardeşim. ??Curved istiyorsan bakabilirsin
AOC CQ32G1 31.5" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC CQ32G1 31.5" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC CQ32G1 31.5" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
MSI Optix MPG27CQ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
MSI Optix MPG27CQ en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MSI Optix MPG27CQ incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Kardeşim biri 1080p biri 24 incAOC C27G2ZE 27" 0.5ms 240Hz FreeSync Premium VA WLED Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
yani çok bilmiyorum monitör hakkını helal etAoc markası kaliteli midir kardeşim. ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
tavsiye ettiğin ürün outlet kardeşim outlet siz hali 3500 filan
düşünüp yazmak yeter kardeşim teşekkürler.yani çok bilmiyorum monitör hakkını helal et
İyidir. Güzel olmasa önermem zaten.Aoc markası kaliteli midir kardeşim. ??
Tabi ki iyi bir markaAoc markası kaliteli midir kardeşim. ??
Ghosting yok mu bu monitör de ??Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 2K 144Hz 1ms FreeSync HDR Curved VA Oyuncu Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 2K 144Hz 1ms FreeSync HDR Curved VA Oyuncu Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bilmiyorum ama sorun yaşasanızda satıcı amazon olduğu için kolaylıkla iade edebilirsiniz.Ghosting yok mu bu monitör de ??