Garantisi Bitti mi ?Merhabalar Xbox One S 1TB Konsola sahibim. Alirken 2 gamepad ile aldım çünkü kardeşimle beraber oynuyoruz. Fakat geçtiğimiz hafta joystick i Bluetooth ile telefona a bağladıktan sonra Gamepadimi kapatamadım ve direkt pilini çıkardım tekrar çıkarmak istedim fakat joystick ten yanık kokusu geldi ve kol yandı
Simdi yeni joystick almayı düşünüyorum fakat 900 TL ye satılıyor o kadar vermeye durumum yok yanan kolu nasil tamir edebilirim ya da daha ucuza xbox ta çalışacak joystick markası var mi tesekkurler
Aynı konsolu ben de kullandım ve bende telefona bağlayıp kapatamadığımdan pilini çıkartmıştım, böyle bir sorunla karşılaşmadım.Merhabalar Xbox One S 1TB Konsola sahibim. Alirken 2 gamepad ile aldım çünkü kardeşimle beraber oynuyoruz. Fakat geçtiğimiz hafta joystick i Bluetooth ile telefona a bağladıktan sonra Gamepadimi kapatamadım ve direkt pilini çıkardım tekrar çıkarmak istedim fakat joystick ten yanık kokusu geldi ve kol yandı
Simdi yeni joystick almayı düşünüyorum fakat 900 TL ye satılıyor o kadar vermeye durumum yok yanan kolu nasil tamir edebilirim ya da daha ucuza xbox ta çalışacak joystick markası var mi tesekkurler