Neler Yeni

.........

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Cahilliğime verin ama Xbox 360 kolu bağlanabuliyorsa alabilirsiniz bence.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Merhabalar Xbox One S 1TB Konsola sahibim. Alirken 2 gamepad ile aldım çünkü kardeşimle beraber oynuyoruz. Fakat geçtiğimiz hafta joystick i Bluetooth ile telefona a bağladıktan sonra Gamepadimi kapatamadım ve direkt pilini çıkardım tekrar çıkarmak istedim fakat joystick ten yanık kokusu geldi ve kol yandı
Simdi yeni joystick almayı düşünüyorum fakat 900 TL ye satılıyor o kadar vermeye durumum yok yanan kolu nasil tamir edebilirim ya da daha ucuza xbox ta çalışacak joystick markası var mi tesekkurler
Garantisi Bitti mi ?
Teknik Servise Göndermenizi Öneririm

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Merhabalar Xbox One S 1TB Konsola sahibim. Alirken 2 gamepad ile aldım çünkü kardeşimle beraber oynuyoruz. Fakat geçtiğimiz hafta joystick i Bluetooth ile telefona a bağladıktan sonra Gamepadimi kapatamadım ve direkt pilini çıkardım tekrar çıkarmak istedim fakat joystick ten yanık kokusu geldi ve kol yandı
Simdi yeni joystick almayı düşünüyorum fakat 900 TL ye satılıyor o kadar vermeye durumum yok yanan kolu nasil tamir edebilirim ya da daha ucuza xbox ta çalışacak joystick markası var mi tesekkurler
Aynı konsolu ben de kullandım ve bende telefona bağlayıp kapatamadığımdan pilini çıkartmıştım, böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Eğer garantisi varsa servise gönderin değiştirirler, garantisi yoksa geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,778
Üyeler
165,232
Son üye
Technocalyps
Top Bottom