- Reaksiyon skoru
- 994
Kasa fanını kastediyorsan alabilirsin.Alıntıyı görüntülestok fanım aşırı fazla ses çıkartmaya başladışunlardan biri alınır mı
İşlemci fanını kastediyorsan takamazsın bunu
Kasa fanını kastediyorsan alabilirsin.Alıntıyı görüntülestok fanım aşırı fazla ses çıkartmaya başladışunlardan biri alınır mı
ben anlamıyorum ekipmandan abi 15TLlik remax klavye var bende peki fiyatına değer mi?o klavye mekanik değil.
ben anlamıyorum ekipmandan abi 15TLlik remax klavye var bende peki fiyatına değer mi?
Bunun switch markası nedirBütçen varsa bunu al bu fiyata çok iyi, bu mekanik.![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
%60 harbi iyiymiş ama yok param yok 90TL bir şey alamamBütçen varsa bunu al bu fiyata çok iyi, bu mekanik.![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Beyaz kablo kalmamış şansıma be tühh
Outemu gaote switch, mizar ve hk gaming klavyeler buna bin basar ama bu da sıfır almak istyenler için bir alternatif.Bunun switch markası nedir
Valla Hot swap konusunda o ürünleri kullanmadım AVENGER rgb kullanıyorum Red switch memnunum yazılımı biraz dandik gibi ama goruntu olarak.hocam kumara olan howswap mı ?
Surara da varmış o nasıldır ?
Yada hangisini önerirsiniz ?
4-5 ay oldu herhalde tam hatırlamıyorumne zaman almıştınız
bende rainbow olanını aldımREDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED aldım ben
2718 VA paneli amazondan almıştım ilk gelen ölü pixelli çıktı 2.gönderdikleri de ölü pixelli çıktı deneyerek gönderiliyorsa iyi fiyat ama öyle gönderilmiyorsa başına dert alabilirsin ona göre almalısın. Ben olsam biraz beklerdim 1 kasımda amazon indirimi var viewsonicde yine indirim yaparsa alınabilir ordan.https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11601 arkadaşlar alınır mı 2 k ips monitör araştırıyorum bi suredir