Ardanizz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 229
- İsim
- Arda Fidan
- Bütçe
- 2974
Anakart: MSI 310M PRO 400 TL
www.sahibinden.com
İşlemci: İ3 9100f 699 TL
www.sahibinden.com
Ekran Kartı:Zotac GTX 680 2GB 700 TL
www.sahibinden.com
Ram: DDR4 8GB 2x4 400TL
www.sahibinden.com
Kasa: Everest Cavalier 200TL
www.sahibinden.com
PSU:Corsair VS600 600 Watt PSU 325TL
www.sahibinden.com
SSD: Samsung EVO 840 Series Okuma 540 Yazma 520 250 TL
www.sahibinden.com
Toplam Fiyat 2974
Sistemimiz Tamamen Benim Gibi Fakirler İçin Tasarlanmıştır
Ekran Kartımızın 600Series Olduğuna Bakmayın 960 Dan Daha İyi 970'in İse Hemen Arkasındadır
GTX 680'i Çok Çok İyi Besleyebilecek Hatta Uptade İçin Çok Uygun Olduğu İçin İ3 9100F İsimli İşlemciyi Seçtim
Bu Güzel Gaming Sistemi Ucuz Dandik Bir PSU Ya Bırakmak Olmazdı Bende Bundan Dolayı İsmini Duyurmuş Bir PSU Seçtim Corsair VS600 80+Gümüş Sertifikalı Önemli Güzel Bir PSU
SSD Sayesinde HDD'Ye Göre 20 Kat Daha Hızlı Açılacaktır
CL14 2400 MHz Güzel Bir Ram Seçtim (Anakart Arayüzü Sayesinde 4000 MHz'e Kadar Yükselebiliyor Diye Biliyorum
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci: İ3 9100f 699 TL
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Ekran Kartı:Zotac GTX 680 2GB 700 TL
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Ram: DDR4 8GB 2x4 400TL
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Kasa: Everest Cavalier 200TL
Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
PSU:Corsair VS600 600 Watt PSU 325TL
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
SSD: Samsung EVO 840 Series Okuma 540 Yazma 520 250 TL
Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Toplam Fiyat 2974
Sistemimiz Tamamen Benim Gibi Fakirler İçin Tasarlanmıştır
Ekran Kartımızın 600Series Olduğuna Bakmayın 960 Dan Daha İyi 970'in İse Hemen Arkasındadır
GTX 680'i Çok Çok İyi Besleyebilecek Hatta Uptade İçin Çok Uygun Olduğu İçin İ3 9100F İsimli İşlemciyi Seçtim
Bu Güzel Gaming Sistemi Ucuz Dandik Bir PSU Ya Bırakmak Olmazdı Bende Bundan Dolayı İsmini Duyurmuş Bir PSU Seçtim Corsair VS600 80+Gümüş Sertifikalı Önemli Güzel Bir PSU
SSD Sayesinde HDD'Ye Göre 20 Kat Daha Hızlı Açılacaktır
CL14 2400 MHz Güzel Bir Ram Seçtim (Anakart Arayüzü Sayesinde 4000 MHz'e Kadar Yükselebiliyor Diye Biliyorum