299 TL Kakao Kremalı Kruvasan 8'li Paket 30G x 6 Adet (48 adet)

yemin ederim aynisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence hic gerek yok gereksiz katki maddelerini tuketmeye evde kek yapiyorum 5 gun gidiyor hem yapmasi kolay hem saglikli hem ucuz
5 günlük kek benim mideyi foşur foşur yakar katkı maddeli kruvasan biraz daha az yakar gibi :kekw:

artık çok kötü ya eskiden 7days yine yeniliyordu da şimdi ekmek yiyon resmen

İçeriği berbat. Tavsiye etmem

Son kullanma tarihi yakın üründür, bozulur diye korkuyorsanız alır almaz buzluğa kaldırabilirsiniz.
Paketlerini hiç açmadan atın buzluğa, son kullanma tarihi geçse bile çok rahat 5-6 ay durur buzlukta taze şekilde.
Yemeden 1-2 saat önce çıkarırsınız buzluktan, çözülünce taptaze olur.

evde yapilan kek ekmek gibi bayatlamiyor hocam
Evet ama bekledikçe kuruyor mideme daha çok dokunuyor

Son kullanma tarihi yakın üründür, bozulur diye korkuyorsanız alır almaz buzluğa kaldırabilirsiniz.
Paketlerini hiç açmadan atın buzluğa, son kullanma tarihi geçse bile çok rahat 5-6 ay durur buzlukta taze şekilde.
Yemeden 1-2 saat önce çıkarırsınız buzluktan, çözülünce taptaze olur.
Kruvasanı da buzluğa atmayalım bence ya :kekw:

today'ın kruvasan olaydı onlar güzel bu içi boş :PeepoLeave:
today daha iyi evet

today daha iyi evet
valla hic mide sorunu yasamadim yorum yapamicam copluk gibi midem var ne yesem bana misin demiyor ogutuyor

Annemin yaptığı keki bile atıyorum ben buzluğa, 1 ay sonra canım kek çekince çıkartıp yiyorum.
Böyle gıdaları buzluğa atınca tadı bozulurmuş gibi geliyor millete, ama alakası yok kesinlikle. Fırından çıktığı ilk andan farkı kalmıyor 1-2 saat bekleyince.

Annemin yaptığı keki bile atıyorum ben buzluğa, 1 ay sonra canım kek çekince çıkartıp yiyorum.
Böyle gıdaları buzluğa atınca tadı bozulurmuş gibi geliyor millete, ama alakası yok kesinlikle. Fırından çıktığı ilk andan farkı kalmıyor 1-2 saat bekleyince.
dostum sen bi gastroenteroloji den randevu al ne biçim mide var sende :kekw: :kekw:

ben bir ara ucuzken 10 paket falan almıştım kimse yemiyor evde şuanda karşımda duruyorlar sktleri 1 ay geçti bozulmuyorlar ama tadı iyi değil insanın yiyesi gelmiyor skt gelmeden önce komşunun çocuklarına verdik diğerlerini de dağıtacaktım unuttum kaldılar :D

ben bir ara ucuzken 10 paket falan almıştım kimse yemiyor evde şuanda karşımda duruyorlar sktleri 1 ay geçti bozulmuyorlar ama tadı iyi değil insanın yiyesi gelmiyor skt gelmeden önce komşunun çocuklarına verdik diğerlerini de dağıtacaktım unuttum kaldılar :D
anlaşılan baya kötü tadı en iyisi iptal edeyim

Geri