Neler Yeni

2AYLIK KİLO VERME SERÜVENİM…

siyabent

80+ Silver
Hayatımdan cipsi, gazlı içecekleri,çikolataları ve beyaz ekmeği çıkaralı tam tamına iki ay oldu
Daha öncesinde 2 haftada 5kg verdim diye konu açmıştım
Onun ardına
1ayda 9Kg
Ve bugün 2. Ayımı tamamlayıp 3. Ayıma giriş yaptım.
Artık daha enerjik hissediyorum
Yediğim yemeği çok çok azaltmama rağmen daha tok hissediyorum.
Şeker gerçekten sürekli birşeuler yememe sebep oluyordu.
Sürekli uykum geliyordu
Bi ayıdan farksızdım 108.6kg ile başladığım bu yolun başında aynı bi ayı gibi yer ayağa kalkacak derman bırakmazdım kendimde
Şuan ise tam 16Kg vererek 92.3Kg’a geriledim ve yemek yemenin verdiği anlık mutluluğa göre bambaşka derecede bi mutluluk sürekli devam eden ve hayatı kolaylaştıran. Sizin düşünceleriniz nedir sürecim hakkında
Son 6 7 günde baya boşladım yoksa 89 görürdüm:D acelemiz yok daha upuzun bir hayat var karşımda, karşımızda:)
Düzenleme
Yaş 18 boy 178

Son düzenleme:

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Arnold
Pics or didn't happen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka bir yana sadece diyet ile kilo vermen sağlık açısından ne kadar iyi bir doktora ya da diyetisyene sor istersen. Spor ile beraber görünümün çok daha fit olacaktır.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Göksel
spor yap yüksek protein tüket yoksa yağ kaybedeyim derken kas kaybıda yaşarsın ilerki yaşlarda sorunlar yaşarsın

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Talha Durdu
Hayatımdan cipsi, gazlı içecekleri,çikolataları ve beyaz ekmeği çıkaralı tam tamına iki ay oldu
Onun ardına
1ayda 9Kg
Sürekli uykum geliyordu
Bi ayıdan farksızdım 108.6kg ile başladığım bu yolun başında aynı bi ayı gibi yer ayağa kalkacak derman bırakmazdım kendimde
Şuan ise tam 16Kg vererek 92.3Kg’a geriledim ve yemek yemenin verdiği anlık mutluluğa göre bambaşka derecede bi mutluluk sürekli devam eden ve hayatı kolaylaştıran. Sizin düşünceleriniz nedir sürecim hakkında
Son 6 7 günde baya boşladım yoksa 89 görürdüm:D acelemiz yok daha upuzun bir hayat var karşımda, karşımızda:)
deri sarkmasi vs varmi hocam?
helal olsun bu arada, yaptığın şey zor...

siyabent

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pics or didn't happen

Şaka bir yana sadece diyet ile kilo vermen sağlık açısından ne kadar iyi bir doktora ya da diyetisyene sor istersen. Spor ile beraber görünümün çok daha fit olacaktır.
Diyet değil sadece eklemeyi unutmuşum diyet+fitness

Fitnessada gidiyorum 2 aydır arkadaşlar

deri sarkmasi vs varmi hocam?
helal olsun bu arada, yaptığın şey zor...
Şuan bi deri sarkması yok göbeğim yumuşadı o kadar. Ki zaten deri sarkması bile olsa önceki halimden çok çok daha iyidir

spor yap yüksek protein tüket yoksa yağ kaybedeyim derken kas kaybıda yaşarsın ilerki yaşlarda sorunlar yaşarsın
Kas kaybı yaşadığımı sanmıyorum spora başladığımda 4kg ile yaptığım hareketi 24kga bazılarını 15ten 35 45e çıkardım 10kg ile set tamamlayamadığım hareketlerde 25kg 3 set yapıyorum

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Koray Yıldız
Onun ardına
1ayda 9Kg
Sürekli uykum geliyordu
Sevindim senin adına kardeşim, ama keşke boyunu da yazsaydın. Eğer 1.85-1.87 falansan 90kg ideal gibidir çokta zorlama.

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Talha Durdu
Diyet değil sadece eklemeyi unutmuşum diyet+fitness

Fitnessada gidiyorum 2 aydır arkadaşlar

Şuan bi deri sarkması yok göbeğim yumuşadı o kadar. Ki zaten deri sarkması bile olsa önceki halimden çok çok daha iyidir

Kas kaybı yaşadığımı sanmıyorum spora başladığımda 4kg ile yaptığım hareketi 24kga bazılarını 15ten 35 45e çıkardım 10kg ile set tamamlayamadığım hareketlerde 25kg 3 set yapıyorum
hocam squat bench lat pulldown prlariniz kac kg (merak)

siyabent

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevindim senin adına kardeşim, ama keşke boyunu da yazsaydın. Eğer 1.85-1.87 falansan 90kg ideal gibidir çokta zorlama.
178 boy 18 yaş aslında bu konumda linkini koyduğum konumda yazıyor o yüzden aklıma gelmedi ekstra yazmak

hocam squat bench lat pulldown prlariniz kac kg (merak)
İki harekette antrenman programımda yok açıkçası. Bende kilo verdiğim için kurcalamadım

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Cem
bi 10kg bende atsam cok güzel olacak yaş 35 diyabet var uyusam uyuyamıyorum, uyursam kalkamıyorum yorgunluktan o.O2

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Talha Durdu
178 boy 18 yaş aslında bu konumda linkini koyduğum konumda yazıyor o yüzden aklıma gelmedi ekstra yazmak

İki harekette antrenman programımda yok açıkçası. Bende kilo verdiğim için kurcalamadım
kanka squat, lat pulldown, bench press olmayan hangi programi kullaniyosun

siyabent

80+ Silver
kanka squat, lat pulldown, bench press olmayan hangi programi kullaniyosun
Kanka deneyimim yok gopta bi salona geldim ne verdilerse onu yaptım 1>0 mantığıyla. 2Ay sonunda da 16kg verebildiğim için hem kendimden hemde azmimden memnun kaldım :D

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Talha Durdu
Kanka deneyimim yok gopta bi salona geldim ne verdilerse onu yaptım 1>0 mantığıyla. 2Ay sonunda da 16kg verebildiğim için hem kendimden hemde azmimden memnun kaldım :D
brom kendinle gurur duymalisin zaten başarmışsın, ama bence biraz merak salıp kendi programini kullanabilirsin hem zevk alirsin

siyabent

80+ Silver
brom kendinle gurur duymalisin zaten başarmışsın, ama bence biraz merak salıp kendi programini kullanabilirsin hem zevk alirsin
Teşekkür ederim 4 aylık üyeliğim bitince daha profesyonel bir yere geçeceğim zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,461
Üyeler
169,570
Son üye
farank
Top Bottom