Neler Yeni

2AYLIK KİLO VERME SERÜVENİM…

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Selami kaplan
Teşekkür ederim 4 aylık üyeliğim bitince daha profesyonel bir yere geçeceğim zaten

Öncelikle iradenden dolayı çok tebrik ederim.

Muhtemelen 10 kilo filan ödem atmissindir, yani su kaybı. Yoksa 2 ayda bu kadar çok kilo verilmesi zor.

Şeker kullaninca, insülin artar, o da suyu vücutta çok fazla tutar. Sekeri bırakınca insülin düştüğü için vücudun su atmaya başlamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günde 3 litre su içmek alışkanlık olsun. Eğer varsa ödem daha hızlı atarsın.

İnsan vücudu akıllıdır, eğer çok su icmezsen, vücut bunu bildiği için, suyu dışarı atmada daha korkak davranır.

Ama eğer her gün su geleceğini bilirse, içtiği suyu ihtiyacı bittiği gibi dışarı atar.

Son düzenleme:

siyabent

80+ Silver
Öncelikle iradenden dolayı çok tebrik ederim.

Muhtemelen 10 kilo filan ödem atmissindir, yani su kaybı. Yoksa 2 ayda bu kadar çok kilo verilmesi zor.

Şeker kullaninca, insülin artar, o da suyu vücutta çok fazla tutar. Sekeri bırakınca insülin düştüğü için vücudun su atmaya başlamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günde 3 litre su içmek alışkanlık olsun. Eğer varsa ödem daha hızlı atarsın.

İnsan vücudu akıllıdır, eğer çok su icmezsen, vücut bunu bildiği için, suyu dışarı atmada daha korkak davranır.

Ama eğer her gün su geleceğini bilirse, içtiği suyu ihtiyacı bittiği gibi dışarı atar.
Detaylı bi ölçüm yaptırmadım dediğiniz gibi olabilir günde 2 litre minimum su içiyorum akşamlarıda 4 5 bardak kaçak çay gömüyorum oh

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,600
Üyeler
169,586
Son üye
FrailGun0
Top Bottom