çöp sakın gidip 1300e apex 3 almaya kalkışma steelseriesin apex prosu ve apex 9u hariç hepsi balon klavyeler apex 3 mekanik bile değil paranı çöpe atmış olursunBende steelseries apex 3 var numlocksuz versiyonu. 1300 TL civarı şuan. Ben çok memnunum, çok soft bir klavye, tuşlara basımı olsun rahatlığı olsun çok iyi. Benim CS:GO'da oynadığım oyun iyileşti öyle söyliyim. Tavsiye ederim. Hem de su geçirmez.
Neden böyle bir tepki verdiğini bilmiyorum. Ben memunum klavyeden kendime göre yorum yaptım. Ayrıca klavyenin bir kötülüğünü görmedim. Görsem böyle bir yorum yapmazdım. Saygılaramazonda stoğa geldiği zaman epomaker th80 öneririm türkçe değil ama o sorun olmuyor zaten tuşların yerini biliyorsundur ayrıca iso versiyonu alırsan büyük enterla geliyor ileride türkçe keycaps takabilirsin ama bence hiç gerek yok ürünün üstünde gelen keycapsleri insanlar custom klavye yapmak için özellikle satın alıyor bu bütçede çok iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çöp sakın gidip 1300e apex 3 almaya kalkışma steelseriesin apex prosu ve apex 9u hariç hepsi balon klavyeler apex 3 mekanik bile değil paranı çöpe atmış olursun
hocam çünkü herkes araştırmadan öneri yapıyor senin memnun olman ürünün 1300 lira ettiğini göstermez adamın bütçesinde çok çok daha iyi ürünler varken gidipte fiyatı şişirilmiş 500-600 liralık membrane klavyeden özellik olarak hiç bir farkı olmayan aynı ürüne neden boşa para harcasın adamın parasını tamamen boş yere fiyatını hak etmeyen ürüne harcatmış oluyorsun markasının steelseries olması ürünü çok mükemmel yapmıyor parasını asla hak etmeyen bir ürünNeden böyle bir tepki verdiğini bilmiyorum. Ben memunum klavyeden kendime göre yorum yaptım. Ayrıca klavyenin bir kötülüğünü görmedim. Görsem böyle bir yorum yapmazdım. Saygılar