Neler Yeni

2D oyun yapacağız yardımınıza ihtiyacımız var

İzzet Safa Sun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
İzzet Safa Sun
Herkese iyi günler. Ben ve bir kaç arkadaşım 2D bir oyun yapmak istiyoruz. Aranızdan kodlama ve tasarım konusunda yardımcı olmak isteyenler varsa yazabilir. Oyundan kazancımız olursa ekibimize dağıtıyoruz.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben sosyal medya sorumlusu olabilirim 10bin takipcili 7b73bnin gibi sayfaları yonetmislligim var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sosyal medya sorumlusu olabilirim 10bin takipcili 7b73bnin gibi sayfaları yonetmislligim var
Vede hala 3k Bir sayfa yonetiyorum

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Herkese iyi günler. Ben ve bir kaç arkadaşım 2D bir oyun yapmak istiyoruz. Aranızdan kodlama ve tasarım konusunda yardımcı olmak isteyenler varsa yazabilir. Oyundan kazancımız olursa ekibimize dağıtıyoruz.
Maalesef o işler "2D oyun yapıcaz kazancımız olursa parayı kırışırız" demesi kadar kolay olmuyor. Eğer planınız gerçekten arkasında emek , hikâye ve oynanış barındıracak bir şey ise bilmek isterim.

İzzet Safa Sun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
İzzet Safa Sun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vede hala 3k Bir sayfa yonetiyorum
Discorddan haberleşiyoruz. Özelden discord linkimizi atayım oraya gel.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Maalesef o işler "2D oyun yapıcaz kazancımız olursa parayı kırışırız" demesi kadar kolay olmuyor. Eğer planınız gerçekten arkasında emek , hikâye ve oynanış barındıracak bir şey ise bilmek isterim.

Tarihin tozlu sayfalarından bir adam geldi

İzzet Safa Sun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
İzzet Safa Sun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önceden web sitemiz vardı. Fakat oyun fikri daha cazip geldi. Ekibimizde 3-4 tane kodlama bilen arkadaş var aklımızda senaryo da var. Eğer katılmak istersen discord linkini özelden atarım.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Daha önceden web sitemiz vardı. Fakat oyun fikri daha cazip geldi. Ekibimizde 3-4 tane kodlama bilen arkadaş var aklımızda senaryo da var. Eğer katılmak istersen discord linkini özelden atarım.
2D oyun için 4 tane coder mı xD. Bu arada onların oyun motorunun dilini bildiğine emin miyiz? Tabi hangi oyun motoru?

Top Bottom