OYUN NASIL YAPILIR ÖRNEK, REHBER İÇERİKLER VAR MI?

Aaahmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
742
Merhaba, çok fazla boş zamanım var ve bir nebzede olsa bu zamanı değerli geçirmek istiyorum. Oyun nasıl yapılır, aşamaları nelerdir vs. gibi soruların cevabına ihtiyacım var. Bu konulara kafa yoran deneyimli tecrübeli abilerimden yol çizme yardımı istiyorum, nereden nasıl hangi örnek video veya yazıdan bilgilenebileceğim içeriği paylaşması isterse birkaç tecrübesininden bahsetmesi beni çok mutlu eder ve minnet duyarım.
Sıfırdan başlayacağım ve hedefim ilk önce 2d oyun yapmak olacak sonraki üst seviye hedefim ise İnternet Cafe Simulator benzeri bir şey yapmak olabilir. Gereken bilgi ve donanımın alt yapısını yaptıktan sonra oyun yapmanın çok zor olmayacağını düşünüyorum umarım haklı çıkarım.

ÖZET: Oyun yapmak için sıfırdan çalışmalara başlayacağım ve önerebileceğiniz rehber örn. video veya yazılara açığım, yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
( Amacım gelir sağlamak değil bu kadar basit bir seviyede gelir beklentim yok fakat deneyim ve bu tarz konularda gelişmek bilgi sahibi olmak benim asıl amacım olacak

Şuan işteyim sabah yardımcı olurum sana kendimde bir proje yapıyorum yakında hikayesini paylaşıcam

Geri