- En İyi Cevap
- 15
- Reaksiyon skoru
- 70,378
İşlemci yongası kısmına bile anlam veremedim ben. Acaba diyorum ben mi bilmiyordum falan ama yok yani 

Yoksa o damı yanlış fotoğraf?İşlemci yongası kısmına bile anlam veremedim ben. Acaba diyorum ben mi bilmiyordum falan ama yok yani![]()
Yani konuyu en baştan çok yanlış yapıp ondan sonra burada hatanı düzelten kişilerin verdiği bilgileri en baştan sen bulmuşsun gibi gösterip diğer kişilerinin uğraşlarını gasp edip reaksiyon kasmaya çalışacaksın. Direkt bunu yapmayacaksan da yaptığın işin sonucu buraya çıkıyor ve bu dolaylı yoldan emek hırsızlığı oluyor. Yanlışını düzelt bunlarda ek bilgi olarak kalsın.D-Dostum o mesajları silsek yarın uyanınca konuyu yükselticeğim de?
İşlemci pini olmasın o? Benim bildiğim yonga başka bir şey amaİşlemci yongası kısmına bile anlam veremedim ben. Acaba diyorum ben mi bilmiyordum falan ama yok yani![]()
İroniden anlamayarak konu kirletiyorsan bence senin ayıbın.Yani konuyu en baştan çok yanlış yapıp ondan sonra burada hatanı düzelten kişilerin verdiği bilgileri en baştan sen bulmuşsun gibi gösterip diğer kişilerinin uğraşlarını gasp edip reaksiyon kasmaya çalışacaksın. Direkt bunu yapmayacaksan da yaptığın işin sonucu buraya çıkıyor ve bu dolaylı yoldan emek hırsızlığı oluyor. Yanlışını düzelt bunlarda ek bilgi olarak kalsın.
Ln wallah 155'i ararım google'de yonga yazınca o çıkıyor. Zaten dikkatli okursan not olarak yongaya pin de dinyor yazmışım.İşlemci pini olmasın o? Benim bildiğim yonga başka bir şey amaBence konu ya silinmeli ya ibretlik olsun diye uyarıda belirtilmeli.