Libra Leviath
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Kayra Çapar
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dell aslında ikisinden de daha iyi ama stoklarda yok o yüzden bulamamışsınızdır. 1.7 değil 1.07 milyar renk var hocam diğerinde. Bence genel anlamda kullanım için stant özellikli olan, dönebilen model daha mantıklı. Hoparlör şartınız yoksa buna da bakabilirsiniz.
Hocam dell aslında ikisinden de daha iyi ama stoklarda yok o yüzden bulamamışsınızdır. 1.7 değil 1.07 milyar renk var hocam diğerinde. Bence genel anlamda kullanım için stant özellikli olan, dönebilen model daha mantıklı. Hoparlör şartınız yoksa buna da bakabilirsiniz.
[URL unfur
Aga şöyleki siyah perde aldım ama ben bunu açık ortam da kullanırsam sorun olur mu?ilk olarak dell i eleyelim çünkü hem fiyatı pahalı hemde daha kötü.
karşılaştırma epeyden yapılmamalıdır.
isterseniz buradam bakabilirsiniz herşeye. benim kısa ve öz bir açıklamam vardır:ASUS TUF VG27AQ vs ASUS TUF Gaming VG27AQL1A Side-by-Side Monitor Comparison
The ASUS TUF Gaming VG27AQL1A and the ASUS TUF VG27AQ perform very similarly. The VG27AQL1A has a slightly higher max refresh rate, it gets much brighter in HDR, displays a wide color gamut, and has a quicker response time at 60Hz. However, the VG27AQ has better ergonomics, better out-of-the-box...www.rtings.com
ergonomiye ihtiyacın varsa veya karanlık bir odan varsa vg27aq yoksa vg27aql1a.