Libra Leviath
80+
- Katılım
- 8 Temmuz 2023
- Mesajlar
- 35
- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşlar 2k 165hz/144hz IPS 27" monitör önerir misiniz?
Butce yetiyorsa oneririm. Nano IPS guzel bir panelle geliyor. Ghosting yok, HDR 400 mevcut. Garantisi de epey iyidir.Arkadaşlar 2k 165hz/144hz IPS 27" monitör önerir misiniz?
adam tahmin mi etcek monitörüButce yetiyorsa oneririm. Nano IPS guzel bir panelle geliyor. Ghosting yok, HDR 400 mevcut. Garantisi de epey iyidir.
adam tahmin mi etcek monitörü
Bunlardan hangisi iyidirDell S2721DGFA
bahsediyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe 10 falan ise bunlara bakabilirsin dostum.
![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç Gaming Monitör
Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan 170Hz* yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560 x 1440) IPS oyuncu monitörüdür.www.gaming.gen.tr
![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQ 27 inç Gaming Monitör
Standart monitörlerin yeteneklerini aşan renk ve parlaklık seviyeleri için endüstri standardı HDR 10 yüksek dinamik aralığa destek verir.www.gaming.gen.tr
Hatırladığım kadarıyla 170hz olan 1.07 milyar renk olarak diğerinden öndeydi, diğeri ise stant özellikleri olma özelliği ile öndeydi. Kararı siz verin. Dell ikisinden de iyi.Bunlardan hangisi iyidir
Standart derkenHatırladığım kadarıyla 170hz olan 1.07 milyar renk olarak diğerinden öndeydi, diğeri ise stant özellikleri olma özelliği ile öndeydi. Kararı siz verin. Dell ikisinden de iyi.
monitör ayağı demek istemiş hareket kabiliyeti az rengi iyi olanınStandart derken
Stant hocam, aşağı yukarı hareket etme sağa sola dönme falan.Standart derken
Aga sonuç hangisini almak mantıklıStant hocam, aşağı yukarı hareket etme sağa sola dönme falan.
Size kalmış hocam, monitörü sağa sola çeviririm aşağı yukarı ayarlarım kendime göre diyorsanızAga sonuç hangisini almak mantıklı
Hocam şimdi 1.7 milyar renk olanın hareket kabiliyeti az, oynar başlıklı olanın renk miktarı az model olarak söyler misiniz rica etsem biraz cahilim bu konularda gidip yanlış almayayım, birde sizce hangisi mantıklı olur? Dell modelini arattığımda 1080p olarak buldum neden asuslardan daha iyi?Stant hocam, aşağı yukarı hareket etme sağa sola dönme falan.
Hocam dell aslında ikisinden de daha iyi ama stoklarda yok o yüzden bulamamışsınızdır. 1.7 değil 1.07 milyar renk var hocam diğerinde. Bence genel anlamda kullanım için stant özellikli olan, dönebilen model daha mantıklı. Hoparlör şartınız yoksa buna da bakabilirsiniz.Hocam şimdi 1.7 milyar renk olanın hareket kabiliyeti az, oynar başlıklı olanın renk miktarı az model olarak söyler misiniz rica etsem biraz cahilim bu konularda gidip yanlış almayayım, birde sizce hangisi mantıklı olur? Dell modelini arattığımda 1080p olarak buldum neden asuslardan daha iyi?