Neler Yeni

2k 165-144hz IPS 27" monitör önerir misiniz?

Lory

80+
Hocam dell aslında ikisinden de daha iyi ama stoklarda yok o yüzden bulamamışsınızdır. 1.7 değil 1.07 milyar renk var hocam diğerinde. Bence genel anlamda kullanım için stant özellikli olan, dönebilen model daha mantıklı. Hoparlör şartınız yoksa buna da bakabilirsiniz.
Dell s27, vg27aq dan daha kötü bir model.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlardan hangisi iyidir
Vg27aq daha iyi ama siyah konusunda 1a daha iyi.
Odan fazla ışık almıyorsa ** alman daha iyi olur.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,688
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dell s27, vg27aq dan daha kötü bir model.
Dellin vg27aq modelinden kötü olan tek yanı hoparlörü olmaması, onun dışında hemen hemen diğer tüm özellikleri asustan iyi hocam.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,456
İsim
Emir Bayram
Hayır Dell sadece birazdaha seri. Asus renk kalitesi olarak Dell den bariz daha iyi.
dell kullanıcısı olarak piyasada dellden daha iyi marka olmadığı kanaatindeyim gerek servisi gerek kalitesi olsun on numara.

Lory

80+
dell kullanıcısı olarak piyasada dellden daha iyi marka olmadığı kanaatindeyim gerek servisi gerek kalitesi olsun on numara.
Evet marka olarak Dell i bende seviyorum ama model olarak Asus daha iyi, bu bir gerçek.
Hatta kanıtlayalım şöyle:
Gamutlarda Dell bir tık önde bazı yerlerde ama kontrastı çok düşük olduğu için hem black uniformity kötü hemde renk kalitesinde geri kalıyor.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,456
İsim
Emir Bayram
Evet marka olarak Dell i bende seviyorum ama model olarak Asus daha iyi, bu bir gerçek.
Hatta kanıtlayalım şöyle:
Gamutlarda Dell bir tık önde bazı yerlerde ama kontrastı çok düşük olduğu için hem black uniformity kötü hemde renk kalitesinde geri kalıyor.
e kanka teste dell önde d??

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,456
İsim
Emir Bayram
Nerede önde? Kavram bilgin olmayınca öyle sanıyorsun.
1689963621047.png
????????

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kayra Çapar
Hocam arada kaldım birisinin diğerine göre parlaklığı fazla ama renk sayısızı az ayrıca pivot, diğeri sabit, parlaklığı ilkine göre az ama renk sayısı fazla çok kararsız kaldım... Rica etsem bir el atar mısınız bunları karşılaştırdığımızda hangisi mantıklı olur? Birde şu modeli de tekrar rica etsem inceler misiniz bunu da dahil ederseniz karşılaştırmanıza sevinirim. https://www.epey.com/monitor/asus-t...qCjZdnwHF3HgIeSkA0HOtW9G3h0iYUfkGfwaKQdKv4NTc

Lory

80+
Hocam arada kaldım birisinin diğerine göre parlaklığı fazla ama renk sayısızı az ayrıca pivot, diğeri sabit, parlaklığı ilkine göre az ama renk sayısı fazla çok kararsız kaldım... Rica etsem bir el atar mısınız bunları karşılaştırdığımızda hangisi mantıklı olur? Birde şu modeli de tekrar rica etsem inceler misiniz bunu da dahil ederseniz karşılaştırmanıza sevinirim. https://www.epey.com/monitor/asus-t...qCjZdnwHF3HgIeSkA0HOtW9G3h0iYUfkGfwaKQdKv4NTc
ilk olarak dell i eleyelim çünkü hem fiyatı pahalı hemde daha kötü.
karşılaştırma epeyden yapılmamalıdır.
isterseniz buradam bakabilirsiniz herşeye. benim kısa ve öz bir açıklamam vardır:
ergonomiye ihtiyacın varsa veya karanlık bir odan varsa vg27aq yoksa vg27aql1a.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Tuğra
  • Kızgın
Reaksiyonlar: Lory
Top Bottom