2k 2.el sistem toplama önerisi

TheMacher

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda 2k 49 inç samsung monitörüm var. Fakat bilgisayarım eski. Yeni bir bilgisayar alacağım. Parçalardan anladığım için ikinci el toplamayı düşünüyorum. 850w tam modüler güç kaynağım var. Corsair graphite 600t kasam var. Aynı zamanda ssd de var. Anakart işlemci ekran kartı ve belki işlemci soğutucu ihtiyacım var. kısıtlı bir bütçem var maksimum 20 bin kadar.Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda 2k 49 inç samsung monitörüm var. Fakat bilgisayarım eski. Yeni bir bilgisayar alacağım. Parçalardan anladığım için ikinci el toplamayı düşünüyorum. 850w tam modüler güç kaynağım var. Corsair graphite 600t kasam var. Aynı zamanda ssd de var. Anakart işlemci ekran kartı ve belki işlemci soğutucu( sıvı soğutucum vardı ) bütçe olarak kısıtlı bir bütçem var maksimum 20 bin kadar.Ne önerirsiniz?
işlemci anakart ram ne

Yanlış olmuş işlemci soğutucu var ana kart işlemci ve ekran kartı lazım
elinizde bulanan tam parçaları yazarmsıınız mesela 49 inç 2k demissiniz ama kaç hz mesela ssd taç tb güç kaynagı modeli ne önemli bunlar

elinizde bulanan tam parçaları yazarmsıınız mesela 49 inç 2k demissiniz ama kaç hz mesela ssd taç tb güç kaynagı modeli ne önemli bunlar
Parçaların tam bilgisi aklımda yok ama hepsi gerçekten iyi iyi parçalar bana sadece ana kart işlemci RAM ekran kartı belki de işlemci soğutucusu önermen yeterli

Geri