Neler Yeni

Yardım 2k 240hz monitör önerisi

Tercihinizi belirtiniz

• Oy kullanan toplam üye
    12

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Bütçe
10000
Yaklaşık bi aydır yeni topladığım sistemim için monitör araştırıyorum 2 seçenek arasında kaldım ve fikrinizi belirtmenizi istiyorum
Tercihim 27 inch ve en az 240 hz olması
Bütçem ise yaklaşık 10 bin lira kadar, peşin fiyatına taksit yaptırarak alıcam ayrıyeten
Gündelik olarak fps rekabetçi oyunlar oynuyorum ama ekipçe oynadığımız fivem redm co op ve aaa hikayeli oyunlar da mevcut
Güncelde kullandığım monitörüm Dell S2422HG 23.6 1920×1080 165Hz 1ms HDMI DP Curved
Monitörümden memnunum fakat artık yeni sistemimde güçlü bir ekran kartına sahip olup rekabetci fps oyunlarında 300 400 fpsleri görmeye başladığım için yeni monitör alma ihtiyacı doğdu iki monitör arasındaki farklar nedir neye göre tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim ilgili görseller ektedir
Şimdiden teşekkürler

Ekler

• Screenshot_20250325_122501_Trendyol.jpg
    Screenshot_20250325_122501_Trendyol.jpg
    510.9 KB · Hit: 33
  • Screenshot_20250325_121353_Trendyol.jpg
    Screenshot_20250325_121353_Trendyol.jpg
    497.3 KB · Hit: 29

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Samsung olan galiba öğrenci indirimiyle Samsung’un kendi sitesinde 9700 civarında satılıyor hocam öneririm.Smart TV özellikli çok yönlü bi monitör.

Dahası  
hocam belirttiğiniz modeller haricinde şunu inceleyin

başlıca özellikler 10 bit + 260 Hz + asus güvencesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

pivot özelliği olmayan yani linkini attığım 12k pivot özelliği olan versiyonu ise 14k

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung olan galiba öğrenci indirimiyle Samsung’un kendi sitesinde 9700 civarında satılıyor hocam öneririm.Smart TV özellikli çok yönlü bi monitör.
İnternette gğvenilir satıcılardan 10bin 500 bandında bulabiliyorum çok büyük bir indirim değil benim için oled almaya bütcem yetseydi kovalardım ama kesin

hocam belirttiğiniz modeller haricinde şunu inceleyin

başlıca özellikler 10 bit + 260 Hz + asus güvencesi

pivot özelliği olmayan yani linkini attığım 12k pivot özelliği olan versiyonu ise 14k
Teşekkürler dikkatimi çekti ürün inceleyeceğim

Samsung Odyssey G6 G65B
Forumlarda çok öneren ve sıkıntı yaşayan var şans işi gibi geliyor bana biraz

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yasin V
İnternette gğvenilir satıcılardan 10bin 500 bandında bulabiliyorum çok büyük bir indirim değil benim için oled almaya bütcem yetseydi kovalardım ama kesin

Hepsi şans işi :) Garanti ürün bulamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet

Monitörde hepsi şans işi. Yok asus güvencesi yok msi kalitesi. Konu monitör olunca hepsi yalan dolan

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsi şans işi :) Garanti ürün bulamazsın.
Köyden hallice bi yerde yaşayıp kargoyla elektronik cihaz almak çok geriyo beni
Parasını verip şehir dışına çıkıp mağazadan test edip almak daha sağlıklı olucak umarım bayram ve arefe günleri açıklardır
Monitörde hepsi şans işi. Yok asus güvencesi yok msi kalitesi. Konu monitör olunca hepsi yalan dolan
3 5 fazla verip gözümğn gördüğü deneyimlediğim test ettiğim ürünü almak geçiyo hep içimden böyle olunca kör kurşuna gidicez gibi

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yasin V
Köyden hallice bi yerde yaşayıp kargoyla elektronik cihaz almak çok geriyo beni
Parasını verip şehir dışına çıkıp mağazadan test edip almak daha sağlıklı olucak umarım bayram ve arefe günleri açıklardır

3 5 fazla verip gözümğn gördüğü deneyimlediğim test ettiğim ürünü almak geçiyo hep içimden böyle olunca kör kurşuna gidicez gibi
Bol şans :) Malesef attığımız adımlar bile şansayken teknolojide eller havayaa :D

The Batman

80+ Silver
yukardaki monitörü aldım amazondan 6-7 ay önce adamlar öyle paketlemişki zor açtım hiçbirşeyi yok hala taş gibi taksidi yeni bitti sayılır

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı

The Batman

80+ Silver
Hangi monitörü aldınız teknik servis ya da müşteri hizmetleri ile ilgili bi sıkıntı yaşadınız mı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB8KLTJ4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 almıştım geçen eylül ayında aldım 6 taksitle şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadıgım için servisi bilmiyorum monitör taş gibi hergün aktif olarak kullanıyorum herşeyinden memnunum biraz pahalı onun dışında para varsa net alınır ben 13800 e almıştım 750 tl geri ödeme aldım 13e geldi sayılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB8KLTJ4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 almıştım geçen eylül ayında aldım 6 taksitle şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadıgım için servisi bilmiyorum monitör taş gibi hergün aktif olarak kullanıyorum herşeyinden memnunum biraz pahalı onun dışında para varsa net alınır ben 13800 e almıştım 750 tl geri ödeme aldım 13e geldi sayılır
Bu monitörle yukarıdaki monitör aynı değil. İyi olan senin aldığın model (asus VG27AQML1A).
yukardaki monitörü aldım amazondan 6-7 ay önce adamlar öyle paketlemişki zor açtım hiçbirşeyi yok hala taş gibi taksidi yeni bitti sayılır
Benim yazdığımı alintilayip bunu niye yazdın anlamadım. Şans işi dedim. Sana iyisi gelmiş

Top Bottom